Fotó: kecskemetite.hu

Kecskeméten reagáltak arra, hogy szétszedik-e a csodacsapatot: "Egy ezüstérmes klubból hova menjen el a játékosunk?"

A lila-fehérek ügyvezetője, Dr. Filus Andor szerint a csapat magja biztosan egyben marad.
Budai László 2023. május 17., szerda 12:06
Fotó: kecskemetite.hu
A lila-fehérek ügyvezetője, Dr. Filus Andor szerint a csapat magja biztosan egyben marad.
Szerző: Budai László 2023. május 17., szerda 12:06

A Kecskemét idei jó szereplése után többször is előkerült a kérdés, hogy vajon mennyire sikerül majd a lila-fehéreknek egyben tartaniuk a keretet. Minderre a KTE ügyvezetője, dr. Filus Andor most egyértelműen reagált.

- Már ősszel megkezdtük bebiztosítani a csapatot, mindenkivel hosszú távú szerződést kötöttünk - mondta dr. Filus a Kecskeméti Televíziónak. - Néhány kölcsönjátékos a kivétel, esetükben az anyaklubjukkal folyamatos a tárgyalás, de majd a bajnokság lezártával tudunk konkrétumra jutni.

A csapat magja biztosan megmarad, a játékosok is úgy gondolják, hogy az európai porondon mindenképpen meg szeretnék magukat mutatni. Ráadásul egy ilyen nagyszerű családot nehéz otthagyni. Kicsit azt is mondhatom büszkén, hogy egy ezüstérmes csapatból hova menjen el a játékosunk? Ebben bízom, hogy együtt marad a csapat, és így tudunk elindulni a következő bajnokságban.

Olvastad már?
Ilyen szezon ritkán van: a Fradinak három esélye volt, de nem élt vele
Legutóbb a 2016/17-es szezonban fordult elő olyan, hogy a Fradi csak egy pontot szerezzen egy NB I-es ellenfelével szemben három mérkőzés alatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz