Kassai Viktor újra külföldön lesz bírófőnök - az elnök is megerősítette

Kassai Viktor lesz a bolgár játékvezetői bizottság új vezetője - ezt Borislav Mihailov, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnöke is megerősítette.
Dudás Gábor 2022. január 25., kedd 18:10
Kassai Viktor lesz a bolgár játékvezetői bizottság új vezetője - ezt Borislav Mihailov, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnöke is megerősítette.
Szerző: Dudás Gábor 2022. január 25., kedd 18:10

Kassai Viktor lesz a bolgár szövetség játékvezetői bizottságának új vezetője - tudta meg a külföldi lapokban is publikáló bolgár sportújságíró, Metodi Shumanov. A hír szerint Kassai 1,5 éves szerződést ír alá a balkáni ország szövetségével és Bulgáriában is fog élni.

Mint ismeretes, a korábban a világ legjobb bírójának is megválasztott és 2019-ben visszavonult Kassai legutóbb az orosz játékvezetői testület szakmai vezetője volt, de több másfél évvel kinevezése után, 2020 szeptemberében lemondott posztjáról, és az akkori bejelentés szerint “szervezeti átalakítás” vezetett a távozásához.

Kassai hazatérése óta televíziós szakkommentátorként tűnt fel, de a jelek szerint könnyen lehet, hogy újra külföldön vállal majd munkát.

FRISSÍTÉS: Borislav Mihailov, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnöke sajtótájékoztatón erősítette meg a hírt Kassai érkezéséről. A korábban a világ legjobb bírójának is megválasztott magyar valóban másfél évre szóló szerződést köt Bulgáriában.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz