Kassai Viktor újra külföldön lesz bírófőnök - az elnök is megerősítette

Kassai Viktor lesz a bolgár játékvezetői bizottság új vezetője - ezt Borislav Mihailov, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnöke is megerősítette.
Dudás Gábor 2022. január 25., kedd 18:10
Kassai Viktor lesz a bolgár játékvezetői bizottság új vezetője - ezt Borislav Mihailov, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnöke is megerősítette.
Szerző: Dudás Gábor 2022. január 25., kedd 18:10

Kassai Viktor lesz a bolgár szövetség játékvezetői bizottságának új vezetője - tudta meg a külföldi lapokban is publikáló bolgár sportújságíró, Metodi Shumanov. A hír szerint Kassai 1,5 éves szerződést ír alá a balkáni ország szövetségével és Bulgáriában is fog élni.

Mint ismeretes, a korábban a világ legjobb bírójának is megválasztott és 2019-ben visszavonult Kassai legutóbb az orosz játékvezetői testület szakmai vezetője volt, de több másfél évvel kinevezése után, 2020 szeptemberében lemondott posztjáról, és az akkori bejelentés szerint “szervezeti átalakítás” vezetett a távozásához.

Kassai hazatérése óta televíziós szakkommentátorként tűnt fel, de a jelek szerint könnyen lehet, hogy újra külföldön vállal majd munkát.

FRISSÍTÉS: Borislav Mihailov, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnöke sajtótájékoztatón erősítette meg a hírt Kassai érkezéséről. A korábban a világ legjobb bírójának is megválasztott magyar valóban másfél évre szóló szerződést köt Bulgáriában.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz