Fotó: fcdac.sk

Kalmár sajnálja, hogy ezt az egy dolgot nem sikerült elérnie a DAC-nál

Kalmár Zsolt, aki bő két hete szerződött a Fehérvár FC-hez a DAC-tól, az elején nem gondolta volna, hogy hat évet tölt el a dunaszerdahelyi labdarúgócsapatban, de a hangulat és a klub filozófiája is vonzó volt a számára.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 27., vasárnap 11:25
Fotó: fcdac.sk
Kalmár Zsolt, aki bő két hete szerződött a Fehérvár FC-hez a DAC-tól, az elején nem gondolta volna, hogy hat évet tölt el a dunaszerdahelyi labdarúgócsapatban, de a hangulat és a klub filozófiája is vonzó volt a számára.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 27., vasárnap 11:25

A 32-szeres válogatott középpályástól szombaton, a Besztercebánya elleni mérkőzés előtt köszönt el a klub és a közönség. A 28 éves játékos az M1 aktuális csatornának nyilatkozva elárulta, úgy érkezett kölcsönbe a DAC-hoz, hogy felépíti magát és továbblép.

- De amilyen hangulat és szeretet itt van a foci körül, az engem vonzott. A klub filozófiája is vonzott, az, amit fel szeretett volna építeni velem. Ezért is alakult úgy, hogy itt maradtam és elértem azt a szintet, hogy csapatkapitány is tudtam lenni. Ez is egy nagy elismerés volt a számomra - mondta.

Úgy érzi, a második családjától távozik ennyi idő után, és kiemelte, hogy nagyon sok élményt szerzett Dunaszerdahelyen.

- Egyet sajnálok, hogy egy kupát nem tudtunk felemelni, nem tudtam felemelni a klubnak és a közönségnek. Nagyon remélem, hogy ezt a kupát a jövőben meg tudja szerezni a DAC - tette hozzá.

Kalmár 2017-ben került a dunaszerdahelyi csapathoz, melynek az elmúlt években meghatározó játékosa volt, 148 tétmérkőzésen szerepelt, 47 gólt szerzett és 29 gólpasszt adott. A mostani idény elején viszont kevés játéklehetőséget kapott.

Augusztus 11-én kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá Székesfehérváron. Korábban játszott a Győri ETO, az RB Leipzig, az FSV Frankfurt és a Bröndby csapatában. (MTI)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz