Fotó: mlsz.hu

Ír-magyar: Ötszörös áron mehetnek a vendégszurkolók az Eb előtti felkészülési meccsre - elindult a jegyértékesítés

Tranzakciós és adminisztrációs költségekkel együtt nagyjából húszezer forintba kerül egy jegy az Írország-Magyarország felkészülési mérkőzésre.
Nyikes Zoltán 2024. május 10., péntek 18:04
Fotó: mlsz.hu
Tranzakciós és adminisztrációs költségekkel együtt nagyjából húszezer forintba kerül egy jegy az Írország-Magyarország felkészülési mérkőzésre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 10., péntek 18:04

A magyar válogatottra még két felkészülési mérkőzés vár júniusban az Európa-bajnokság előtt, Marco Rossi csapata előbb Dublinban lép pályára Írország ellen június 4-én, majd négy nappal később Debrecenben fogadja Izraelt.

Péntek délben az mlsz.hu bejelentette, hogy az írországi mérkőzésre szóló vendégjegyek már megválthatók az ír szövetség jegyértékesítő felületén 45 eurós egységáron. A vásárlásnál tranzakciós és adminisztrációs költségeket is felszámolhatnak, így közel 20 ezer forintba kerülhet egy belépő a barátságos találkozóra.

Az MLSZ kiemeli, hogy a vásárlás előtt felhasználói fiókot kell regisztrálni a weboldalon, továbbá egy személy legfeljebb 4 jegyet válthat a mérkőzésre.

Mint ismert, a márciusi felkészülési mérkőzésekre már 4000 forintért is tudtak belépőt vásárolni a magyar szurkolók, ezt most nagyjából ötszörös áron tehetik meg Írországban.

Olvastad már?
NB I: A bajnokságon belülről, jól bevált recept alapján igazolhat középpályást a ZTE
Honlapunk úgy értesült, hogy a zalai együttes ezúttal Ominger Gergőt veheti kölcsön a Puskás Akadémiától.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz