Íme, az ítélet, ami kiverte a biztosítékot a Vidinél: Dobogót érő gólt vett el a VAR a 90. percben - videó, fotó

Mutatjuk a nagy vihart kavart szituációt.
Nyikes Zoltán 2024. május 18., szombat 20:09
Mutatjuk a nagy vihart kavart szituációt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 18., szombat 20:09

Amint arról beszámoltunk, feszült és drámai hajrát követően végül 0-0-ra végzett a Fehérvár FC és a Diósgyőr az NB I 33. fordulójának szombati játéknapján, ez a döntetlen és a Puskás Akadémia győzelme pedig azt jelentette, hogy a Vidi lecsúszott a dobogóról és a felcsúti együttes végzett a harmadik helyen.

Pedig a 90. percben hatalmas ünneplés vette kezdetét a Sóstói stadionban, miután Serafimov közelről betalált, de aztán nem sokkal később a mennyből a pokolba kerültek a fehérváriak, Karakó ugyanis érvénytelenítette a gólt les miatt. A Vidi játékosai és szurkolói érthetően nagyon nehezen akarták elfogadni ezt a döntést, amit szabad szemmel nagyon nehezen lehetett megítélni, de vélhetően még a vonalazás után is sokat fognak vitatkozni ezen az eseten.

Érdekesség, hogy a fehérváriak a 26. percben is betaláltak Karamoko révén, ám akkor a gólpasszt adó Sigér leshelyzete miatt érvénytelenítették a gólt.


Fotó: M4 Sport
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz