Fotó: deac.hu

Ijesztő jelenet a magyar pályán: Összeesett a letaglózott játékos, kórházba szállították

A vasárnapi BKV Előre-DEAC NB III-as bajnokin több mint félórát állt a játék egy hatalmas ütközés és a hosszú ápolás, illetve várakozás után.
Csakfoci.hu 2023. március 26., vasárnap 21:35
Fotó: deac.hu
A vasárnapi BKV Előre-DEAC NB III-as bajnokin több mint félórát állt a játék egy hatalmas ütközés és a hosszú ápolás, illetve várakozás után.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 26., vasárnap 21:35

A vasárnapi találkozó második félidejének elején a DEAC belső védőjét, Orosz Marcellt valósággal letaglózták a saját tizenhatosán belül a debreceni klubhonlap beszámolója szerint, a hátvéd rögtön elterült, és mint utóbb kiderült, agyrázkódást szenvedett. A DEAC játékosát a klub stábja ápolta, a mentők pedig 35 perc után érkeztek ki, hogy aztán kórházba szállítsák Oroszt.

A hosszú kényszerszünetet követően folytatódott a találkozó és 1-1-s döntetlennel ért véget.

Azzal kezdeném, hogy Orosz Marcellnek jobbulást kívánunk, szerencsére, a körülményekhez képest jól van. Nyilván pihennie kell a jövő héten. Az első félidőben csapkodó volt a játék, és beszedtünk egy szerencsétlen gólt. A sérülés nyilván mindenkit megzavart, de azt gondolom, a gólunk után eldönthettük volna a meccset. Inkább ott hagytunk két pontot, mintsem szereztünk egyet – nyilatkozta Sándor Tamás, a DEAC vezetőedzője, korábbi válogatott futballista.

Pöszmet Tibor, a DEAC sportigazgatója a dehir.hu-nak mondta el, hogy a játékos a körülményekhez képest jól van, már a pálya szélén visszanyerte az eszméletét, és beszélt is.

- Szédül, fáj a feje, CT-re fog menni, reméljük minden rendben lesz – fogalmazott a klubvezető.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Vancsa Zalán
A magyar válogatott Eb-keretébe is bekerült Vancsa Zalán klubjánál, a Lommelnél kezdte el a felkészülést, de az egyelőre kérdéses, melyik csapatban folytatja pályafutását a fiatal támadó.
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Tovább az összes átigazoláshoz