Fotó: molfehervarfc.hu

Huszti: "A nyomás most kiváltképp ott lesz rajtunk", Kuttor: "Az NB I egyik legerősebb csapatát fogadjuk" - edzői várakozások

Az NB I 19. fordulójának nyitómeccsén a Mezőkövesd fogadja a Vidit - így várják a vezetőedzők a találkozót.
Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 16:47
Fotó: molfehervarfc.hu
Az NB I 19. fordulójának nyitómeccsén a Mezőkövesd fogadja a Vidit - így várják a vezetőedzők a találkozót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 16:47

Mezőkövesd Zsóry FC–MOL Fehérvár FC (20.00)

Kuttor Attila (Kövesd): – Küzdelmes mérkőzést játszottunk Zalaegerszegen, mindkét csapat a saját játékára koncentrált. Úgy gondolom, ha az utolsó passzok jobban sikerülnek, akkor több veszélyes lehetőséget is ki tudtunk volna alakítani, de így is értékes pontot szereztünk. Pénteken újabb nehéz mérkőzés vár ránk, a bajnokság egyik legerősebb csapatát fogadjuk. Véleményem szerint a tabella nem tükrözi a MOL Fehérvár valódi erejét. Pontos és koncentrált játékra, maximális odafigyelésre lesz szükségünk ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzünk. (molfehervarfc.hu)

Huszti Szabolcs (Vidi): – Mindenki tisztában van vele, hogy nagy szükségünk van a pontokra, így az a nyomás, ami a Vidinél egyébként is minden mérkőzésen megvan, most kiváltképp ott lesz a csapaton. A Debrecen ellen játékban már léptünk előre, de akkor meg kellett elégednünk az egy ponttal, most viszont már győznünk kell, az eredmény a legfontosabb, bízom benne, hogy erre jó minőségű pályán lesz lehetőségünk. A Mezőkövesd jó csapat, veszélyes játékosaik vannak elöl, így ébernek kell lennünk az egész meccs folyamán és abban is nagyon bízom, hogy ezúttal sikerül kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést. (molfehervarfc.hu)

Olvastad már?
Interjú: "Ki az NB I legjobb kapusa? Én!" - 55 évesen is védene a magyar élvonal Buffonja
Egyetlen kapus maradt az NB I-ben, aki ellen még nem sikerült gólt szerezni 2023-ban, és meglepetésre nem a Fradi klasszisáról, Dibusz Dénesről, vagy a válogatott kerettag Szappanos Péterről, hanem a mezőkövesdi Riccardo Piscitelliről van szó. Az olasz futballista ebben a szezonban abszolút első számú kapus lett csapatában, és az elmúlt időszakban több látványos védéssel is felhívta magára a figyelmet. A 29 éves Piscitelli a csakfoci.hu-nak elmondta, miért nem sikerült beverekednie magát annak idején a Milanba, hogyan segítették őt a nehéz időszakban az önfejlesztő könyvek, miért tartja magát a magyar élvonal legjobb kapusának, és hogy miért akar 55 éves koráig védeni. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz