Fotó: vasasfc.hu

Honvéd: Két rutinos játékos jövőjéről is bejelentést tettek - hivatalos

Továbbra is a kispestieknél folytatja pályafutását a 39 éves kapus, Tomás Tujvel, valamint a 37 éves védő, Ivan Lovric.
Nyikes Zoltán 2023. június 22., csütörtök 16:52
Fotó: vasasfc.hu
Továbbra is a kispestieknél folytatja pályafutását a 39 éves kapus, Tomás Tujvel, valamint a 37 éves védő, Ivan Lovric.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 22., csütörtök 16:52

Két rutinos játékos szerződéshosszabbítását is bejelentette az NB II-es Budapest Honvéd:

továbbra is a kispestieknél folytatja pályafutását a 39 éves kapus, Tomás Tujvel, valamint a 37 éves védő, Ivan Lovric, akik mindketten rendelkeznek magyar állampolgársággal is.

– Azon is gondolkoztam a szünet alatt, hogy segíteni akarok a csapatnak, segíteni akarok a fiataloknak, tudok még játszani, motivált vagyok, és vallom, hogy a nehéz helyzetben is ott kell lenni a Honvéd mellett. Szeretnék hozzájárulni a visszajutáshoz – hangsúlyozta Ivan Lovric a klubhonlapon, miután a Budapest Honvéd (ismét) szerződést hosszabbított az örökifjú védővel, aki a következő szezon(ok)ban is Kispesten képzeli el a jövőjét. Ami egybecseng a klub terveivel, hiszen a pályán és azon kívül is számítanak a kispesti szereplési rangsorban a 14. legtöbb meccsel rendelkező ikonra.

A Splitben született Ivan Lovric 2011 telén érkezett Kispestre és egy esztendőnyi kecskeméti kitérőt leszámítva több mint egy évtizede erősíti a Honvédot, bajnok és kupagyőztes volt piros-feketében, 270 NB I-es találkozón lépett pályára, melyeken 13 gólt jegyzett.

A 39 esztendős Tomás Tujvel 2019. augusztus 29-én írt alá Kispesten, azóta 84 mérkőzésen védte kapunkat. 67 NB I-es, 15 Magyar Kupa és két Európa-liga selejtezős párharc alatt összesen 22-szer hozott le mérkőzést kapott gól nélkül.

– Sok mindent megtapasztalhattam az itt eltöltött szűk négy év alatt, óriási sikereket és leírhatatlanul tragikus pillanatokat is mondta a kapus. – Ettől függetlenül úgy érzem, hogy bár megemészteni a kiesést nem lehet, de kötelességünk előre tekinteni és arra koncentrálni, hogy visszajuttassuk a Honvédot oda, ahova való, az első osztályba.

Olvastad már?
Állítják: Marco Rossit a világ egyik leggazdagabb bajnokságába vinnék el
Külföldi lapinformációk szerint a Magyar Labdarúgó Szövetségnek "harcba kell szállnia Marco Rossi megtartásáért", miután több szaúdi élvonalbeli csapat is "lépéseket tehet" a szövetségi kapitány megszerzéséért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz