Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: Diósgyőrből tért vissza a korábbi kispesti középpályás - hivatalos

Újabb akadémista öltözik ismét piros-feketébe, hogy segítsen a Honvédnak.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 6., szerda 22:00
Fotó: honvedfc.hu
Újabb akadémista öltözik ismét piros-feketébe, hogy segítsen a Honvédnak.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 6., szerda 22:00

Ahogy azt a csakfoci.hu előrevetítette, Lőrinczy Attila a Honvédban folytatja.

Kovács Nikolaszt, Kundrák Norbertet és Bobál Gergelyt követően ismét egy korábbi akadémista tér vissza az első csapathoz, miután a klub szerződtette Lőrinczy Attilát a DVTK-tól, akivel kétéves megállapodást kötöttek - derül ki a honvedfc.hu beszámolójából.

- Attila átigazolásával növekednek a variációs lehetőségeink, hosszú az idény, rengeteg meccs van, a kupában is szeretnénk jól teljesíteni, és ehhez olyan keretre van szükség, amely bő, de közben lehetőséget ad arra a fiataloknak is, hogy szerepeljenek az első csapatban. A rutinos játékosaink jó karakterek, éhesek és tudják segíteni a keret többi tagját – mondta Kun Gergely, a Honvéd ügyvezetője. – Folyamatosan figyeltük a piacot és számítottunk rá, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban lesz olyan játékos, akit érdemes szerződtetnünk, Attila pedig ilyen.

- Lőrinczy Attila ügyes, technikás játékos, akiben rengeteg gól és gólpassz van, amit az előző idényekben bizonyított is, nagyon örülök, hogy a személyében újabb akadémistánk tér haza, aki fontos tagja lehet a csapatunknak, a tudása mellett a tapasztalata is sokat segíthet nekünk – mondta Fehér Péter szakmai igazgató.

A 29 éves középpályás eddig 191 NB II-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken 42 gólt és 46 gólpasszt jegyzett, ha pedig az elmúlt két idényét nézzük, akkor 72 találkozón 23+25 a mérlege.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz