Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: Bajnokcsapatban köthet ki a válogatott játékos - sajtóhír

Albán lapértesülés szerint a bajnoki cím legfőbb várományosa, a KF Tirana igazolná vissza a kispestiek válogatott játékosát, Albi Dokát.
Budai László 2023. május 25., csütörtök 14:29
Fotó: honvedfc.hu
Albán lapértesülés szerint a bajnoki cím legfőbb várományosa, a KF Tirana igazolná vissza a kispestiek válogatott játékosát, Albi Dokát.
Szerző: Budai László 2023. május 25., csütörtök 14:29

A shqiptarja.com értesülései szerint az albán bajnokságot az utolsó előtti forduló előtt két ponttal vezető KF Tirana szeretné visszacsábítani az előző és a mostani szezont a Honvédnál töltő Albi Dokát. A 7-szeres albán válogatott hátvéd 22 bajnokin játszott ebben az idényben, ám a legutóbbi két, Debrecen és Mezőkövesd elleni sorsdöntő meccsre már nem nevezték.

A lap arról is ír, hogy ha a kispestiek kiesnek az élvonalból, akkor a 25 éves labdarúgó minden bizonnyal szabadon igazolhatóként szerződhetne vissza Tiranába. A csapatnál jól ismerik Dokát, aki a klub saját nevelésű labdarúgója, ott is kezdte profi karrierjét, és az első osztályt, a második vonalat, az Albán Kupát, valamint a Szuperkupát is megnyerte korábban az együttessel.

Ha a Tirana bebiztosítja aranyérmét, akkor a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében indulhat, és nem kiemeltként a Ferencváros ellenfele is lehet majd.

Olvastad már?
Dupla vagy semmit ajánlott a játékosainak a magyar klubtulajdonos a kiesés elkerüléséhez - “Nem adhatom oda egy sintérnek a csapatot” - interjú
A sokszor edzőket "kivégző" focisták egója, a szurkolók túlzó nyomása és a tulajdonosi türelmetlenség mind hozzájárult ahhoz, hogy a nagymúltú Békéscsaba kiessen az NB II-ből. Kiderült, mekkorát bukott a lila-fehér klub az osztályváltással és az is, mekkorát buktak azok a játékosok, akik vállalták, hogy a kiesés esetén a kéthavi fizetésük jelentős részéről lemondanak. Interjú Barkász Sándorral, a viharsarki klub többségi tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz