Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: "A mérkőzések nagy részében mi dominálunk, ezt rendre elismerik a riválisok is"

Az éllovas ETO a Budafokot fogadja az NB II 11. fordulójában, a második Nyíregyháza a Kazincbarcikával játszik, a rajtnál beragadt Honvéd pedig a még nyeretlen Mosonmagyaróvár ellen javíthat.
Csakfoci.hu 2023. október 8., vasárnap 13:40
Fotó: honvedfc.hu
Az éllovas ETO a Budafokot fogadja az NB II 11. fordulójában, a második Nyíregyháza a Kazincbarcikával játszik, a rajtnál beragadt Honvéd pedig a még nyeretlen Mosonmagyaróvár ellen javíthat.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 8., vasárnap 13:40

- Egyértelmű a cél, függetlenül attól, hogy mi történt az előző fordulóban vagy attól, hogy ki érkezik hozzánk. Az elmúlt hetekben a mérkőzések nagy részében mi dominálunk, ezt rendre elismerik a riválisok is, ami jó érzés, de emellett elengedhetetlen, hogy eredményesek legyünk – kezdte Pinezits Máté vezetőedző a honvedfc.hu-nak.

Továbbra is sokpasszos, domináns futballt szeretnénk játszani, a hosszú távú eredményesség érdekében ki kell tartani a játékfelfogásunk mellett és folyamatosan fejlődni, mert azt mi is látjuk, hogy bőven van még hová.

A szezonkezdethez képest több szegmensben is előreléptünk, a legutóbbi öt mérkőzésen a lövések, a helyzetek, a passzok és azon belül a progresszív passzok száma is emelkedett, többnyire felülmúljuk ezekben a mutatókban az aktuális ellenfeleinket, de ennek a gólok és a pontok számán is látszódnia kell. Ahogy a helyzetkihasználásra, úgy a védekezésre is igaz, egyszerre közös és egyéni felelősség, ezért is beszélünk arról, hogy végig kompaktnak kell lennünk. Szeretnénk úgy támadni, hogy közben minél kevesebb lehetősége legyen az ellenfelünknek, mint például Szegeden a második félidőben, viszont ha végig győzelemre játszol, könnyebb hátul kinyílni, ebben kell megtalálni a megfelelő egyensúlyt.

NB II, 11. forduló

15:00
Nyíregyháza - Kazincbarcika
Kozármisleny - Vasas
Csákvár - Ajka
BVSC - Gyirmót
Honvéd - Mosonmagyaróvár
Tiszakécske - PMFC
Siófok - Soroksár

17:00
ETO - Budafok
Haladás - Szeged

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Az FTC elismerte, hogy több klub is érdeklődik Ben Romdhane iránt, több ajánlat is érkezett a játékosért ebben a nyári átigazolási időszakban. Legutóbb az egyiptomi Al-Ahly érdeklődéséről lehetett olvasni. (Btolat)
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Tovább az összes átigazoláshoz