Gyászol a magyar foci: Elhunyt a korábbi NB I-es játékvezető

Hosszú, súlyos betegség után június 16-án elhunyt Demeter János.
Csakfoci.hu 2024. június 17., hétfő 13:15
Hosszú, súlyos betegség után június 16-án elhunyt Demeter János.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 17., hétfő 13:15

Súlyos betegség után elhunyt Demeter János játékvezető. Az egykori labdarúgó és játékvezetői asszisztens ötvennégy esztendős volt - írja a boon.hu. Demeter rosszindulatú arcüreg-daganattal küzdött, az elmúlt idényben az NB I-es Mezőkövesd gyűjtést is indított a gyógykezelésére.

A mezőkövesdi sportember Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegye több klubjában futballozott, majd a dirigensek táborába lépett. Nyolc évig szerepelt az élvonalban, ahol hatvankét találkozón partjelzősködött. Az NB I-ben és az NB II-ben több tucatszor működött a BL-döntős Fábián Mihállyal és dr. Varga Zsolttal is.

Az országos keretekben 2004-től 2015-ig szolgált, visszavonulása után pedig vármegyei ellenőrként foglalkoztatták. A műfaj berkeiben mindenki által ismert és kedvelt Döme temetéséről családja később intézkedik.

Demeter János haláláról többek között korábbi NB I-es kollégája, Arany Tamás is megemlékezett a közösségi oldalán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Tovább az összes átigazoláshoz