Fotó: www.tempofradi.hu

Gyász: 38 évesen elhunyt a Fradival bajnokságot nyerő középpályás

Tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett Halgas Tibor, aki korábban többek között a Ferencvárosban és a DVTK-ban is megfordult.
Nyikes Zoltán 2020. február 5., szerda 9:22
Fotó: www.tempofradi.hu
Tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett Halgas Tibor, aki korábban többek között a Ferencvárosban és a DVTK-ban is megfordult.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 5., szerda 9:22

Kedden este 38 éves korában elhunyt Halgas Tibor. A Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK egykori labdarúgója tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett – olvasható a hlsz.hu oldalán.

A gyászhírt Dunai Ede író osztotta meg közösségi oldalán.

"Mellbevágó, már-már feldolgozhatatlan hírt kaptam az éjszaka. 38 éves korában, autóbalesetben elhunyt Halgas Tibor, a Ferencváros, a DVTK és a Videoton egykori NB I-es labdarúgója. A tragédia kedden este a Ferihegyi úton történt. Tibit személyesen is jól ismertem, a felesége éveken át a tanítványom volt, aki imádta a snookert, és aki imádta a férjét és tündéri kislányukat."

A korábbi középpályás a Ferencváros saját nevelésű játékosaként tagja volt a zöld-fehérek 2000/01-es bajnokcsapatának, a legtöbb mérkőzését azonban a DVTK színeiben játszotta.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz