Gyász: 18 éves korában hunyt el egy fiatal magyar labdarúgó

Tizennyolc éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a Pest megyei I. osztályban nyolcadik helyen álló Nagykáta SE U19-es korosztályos csapatának játékosa, Bódis Lajos.
Csakfoci Admin 2018. február 12., hétfő 21:30
Tizennyolc éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a Pest megyei I. osztályban nyolcadik helyen álló Nagykáta SE U19-es korosztályos csapatának játékosa, Bódis Lajos.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. február 12., hétfő 21:30

Mély fájdalommal, megrendüléssel és szomorú szívvel tudatjuk, hogy a Nagykáta Sportegyesület családjához tartozó Bódis Lajos 2018. február 11-én elhunyt.” – olvasható a Nagykáta Sportegyesület hivatalos honlapján. A fiatal játékos halálának pontos oka egyelőre nem ismert.

A megye egyes csapat tájékoztatása szerint a fiatal labdarúgó tavaly nyáron igazolt hozzájuk a szomszédos Aranyszarvas gárdájától, ahol korábban az MLSZ adatbankja szerint két éven keresztül játszott.

Az ott eltöltött két év alatt 53 mérkőzésen lépett pályára, és ezeken négy gólt rúgott. Ezután 2017 nyarán a Nagykáta SE-nél az országos III. osztályú, U19-es bajnokságban játszott.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz