Fotó: mlsz.hu

Gera méltatta a Fradi fiatal magyar válogatottját: “Ritka az olyan mentalitású labdarúgó, mint ő”

Az U21-es válogatott szövetségi edzője szerint nem kérdés, hogy ki nyeri majd a magyar bajnokságot.
Budai László 2023. április 22., szombat 10:56
Fotó: mlsz.hu
Az U21-es válogatott szövetségi edzője szerint nem kérdés, hogy ki nyeri majd a magyar bajnokságot.
Szerző: Budai László 2023. április 22., szombat 10:56

A szombaton 44. születésnapját ünneplő Gera Zoltánnal készített interjút a Fradi hivatalos honlapja. Az U21-es válogatott szövetségi edzője beszélt a tavasszal kölcsönben a zöld-fehéreket erősítő fiatal magyar válogatott középpályásról, Baráth Péterről is.

Petit ismerem már régebb óta, az előző korosztályban is kerettag volt. Egy nagyon-nagyon értékes játékos és ember, hiszen alázatos, céltudatos, ritka az olyan mentalitású labdarúgó, mint ő. Nagy értéke a magyar futballnak, vigyázni kell rá. Remélem, hogy töretlen lesz a fejlődése, ebben az időszakban nagyon fontos lenne, hogy játsszon rendszeresen. Kívánom neki a legjobbakat!

- dicsérte Gera a 21 éves játékost. A zöld-fehérek korábbi klasszisa természetesen a csapat mostani formájáról is nyilatkozott.

- Volt egy kisebb hullámvölgy a Ferencváros játékában, eredményességében, de azt gondolom, hogy amint egy picit nyomás alá került a csapat, azonnal megmutatta, hogy ha igazán teher alatt játszik, akkor képes egyértelmű győzelmekre. A Kecskemétnek nagyon gratulálok, szimpatikus az a munka, amit ott végeznek és ahogy játszik a csapat,

ennek ellenére számomra nem kérdés, hogy ki nyeri meg a bajnokságot. A mostani szezonban az utóbbi hetekben merülhetett fel először, hogy valaki befoghatja a Fradit, de látszott, hogy nem remegtek meg a lábak, ez a csapat egyéni képességekben és csapatszinten is kiemelkedik a mezőnyből.

Olvastad már?
Storck harmadjára is Messiás lett, mégis váratlan bejelentést tett
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya megmentette a kieséstől a Kortrijkot, ennek ellenére nem marad a csapatnál a következő szezonra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz