Fradi: Komoly ajánlat érkezhet a bajnokcsapat egyik legjobbjáért - sajtóhír

A mexikói élvonal egyik élcsapata, az UNAM Pumas ismét harcba szállhat Marquinhosért.
Csakfoci.hu 2024. május 19., vasárnap 10:56
A mexikói élvonal egyik élcsapata, az UNAM Pumas ismét harcba szállhat Marquinhosért.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 19., vasárnap 10:56

A OneFootball cikke szerint bár az idény hajrája még zajlik, máris felpezsdült az átigazolási piac Mexikóban, és az egyik élcsapat, a rájátszás elődöntőjében kiesett UNAM Pumas dolgozik azon az egyik leglátványosabban, hogy megerősítse csapatát a következő bajnokságra.

Ennek érdekében a Pumas visszatért az egyik téli célpontjához, és ismét szeretné megszerezni a Ferencváros brazil támadó középpályását, Marquinhos Costát, sőt, a cikk szerint a mexikóiak máris ajánlatot tesznek a Fradinak , ami jól mutatja az egyetemisták határozott szándékát a légiós leigazolására.

A portál szerint a napokban megkezdődhetnek a konkrét egyeztetések a klubok között (feltéve, hogy a mexikói ajánlat valóban befut, mert az ulloi129.hu szerint erről még nincs szó), miközben a Pumas álíltólag a játékossal már dűlőre jutott a szerződése részleteit illetően.

Bár konkrét csapatnevet nem említett, Kubatov Gábor FTC-elnök nemrég elismerte, hogy komoly érdeklődés volt a brazil iránt a télen, és hogy nyáron jó esély mutatkozhat a légiós távozására.

- Marquinhos iránt télen nagyon komoly vevő volt, komoly pénzt kaptunk volna érte, ő pedig könyörgött, hogy engedjük el. Idén nyáron, ha újra jön egy komoly vevő, és ő is távozna, akkor el kell őt engedni, ugyanis a Ferencváros szerepe az, hogy a futballistákat olyan irányba tereljük, hogy egyszer majd valamelyik topbajnokságban tudjanak játszani - fogalmazott néhány hete a klubvezető.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz