Fotó: fradi.hu

Fradi: Egymilliárdot fizethetnek a nyáron igazolt válogatott légiósért - így áll az ügy

Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
Nyikes Zoltán 2024. február 24., szombat 16:17
Fotó: fradi.hu
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 24., szombat 16:17

A tunéziai sajtóban megjelent hírek szerint a Ferencváros 36-szoros válogatott játékosa, Mohamed Ali Ben Romdhane megegyezett az Al Ahlyval és a nyáron átteszi a székhelyét az egyiptomi együtteshez. A koora24.tn megemlíti, hogy az Al Ahly 3 millió dollárt - azaz nagyjából 2,7 millió eurót, ami valamivel több mint egymilliárd forintot jelent - fizethet a Ferencvárosnak a tunéziai középpályásért.

A csakfoci.hu információja szerint a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az Al Ahly ezzel az üzlettel kapcsolatban.

Ben Romdhane tavaly nyáron érkezett a Ferencvároshoz, az azóta eltelt időszakban 25 tétmeccsen lépett pályára - ez a szám akár több is lehetne, januárban azonban az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepelt Tunéziával -, de egyelőre nem tudott alapemberré válni, kezdőként 12 alkalommal kapott lehetőséget. A 24 éves játékos 1 gólt és 6 asszisztot jegyzett eddig a Fradiban.

Olvastad már?
Kiborult a Fradi száműzött légiósa: "Egyesek úgy döntöttek, hogy fekete bárányt csinálnak belőlem"
Owusu szerint itt az ideje, hogy néhányan tiszteljék a fekete focistákat. A posztjából nem derül ki egyértelműen, hogy kinek szánta az üzenetet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz