Fotó: fradi.hu

Fradi: 220 ezer szurkolót hívtak meg Kubatovék a stadionba

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ankétra hívta a zöld-fehér szimpatizánsokat a Groupama Arénába. A klubvezető mellett Orosz Pál vezérigazgató válaszol majd a kérdésekre.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 5., kedd 20:10
Fotó: fradi.hu
Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ankétra hívta a zöld-fehér szimpatizánsokat a Groupama Arénába. A klubvezető mellett Orosz Pál vezérigazgató válaszol majd a kérdésekre.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 5., kedd 20:10

Mozgalmas napokon-heteken van túl a Ferencváros, amely a bajnokságban egymás után kétszer is hat gólt szerzett, bejutott a Konferencia Liga csoportkörébe, hétfőn pedig azzal került a címlapokra, hogy Máté Csaba helyett a szerb Dejan Stankovicot nevezte ki a kispadra. Sőt, kedden az is kiderült, hogy az Eintracht Frankfurt megvásárolja a 18 éves Lisztes Krisztiánt a zöld-fehérektől.

A szurkolóknak így minden bizonnyal vannak kérdéseik, az FTC elnöke, Kubatov Gábor pedig igyekszik is majd válaszolni rájuk: Orosz Pállal együtt tart majd ankétot a klubvezető. A Ferencváros közleménye.

"Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ankétra hívja az A- vagy B-típusú szurkolói kártyával rendelkező zöld-fehér szimpatizánsokat a Groupama Arénába. Nagyon fontos, ahogy már legutóbb, 2 éve, ezúttal is az Aréna főépületében, a 2. emeleten zárt térben tartjuk az ankétot! Az ankétot kizárólag a férfi labdarúgó csapatról tartjuk.

Időpont
A kezdés időpontja 2023. szeptember 13., szerda 18.00 óra, kérjük, érkezzenek időben. Az ankét időtartama másfél óra! Kapunyitás 17.30 órakor.

Helyszín
Szurkolóink a Groupama Aréna főépületének 2. emeletén (a VIP teremben) foglalhatnak helyet, helyfoglalás érkezési sorrendben, kérjük, érkezzenek időben, mert pontban 18 órakor kezdünk. Parkolóhelyet nem tudunk biztosítani (a környéken 18 óráig parkolási díjat kell fizetni).

Beléptetés
Kizárólag a Groupama Aréna főépületének főbejáratán át lehetséges a belépés a szurkolói kártya és egy fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolvány együttes felmutatásával! Kapunyitás 17.30-tól.

Meghívottak köre
A Groupama Arénába érvényes A- és B-típusú szurkolói kártyával rendelkező 220 ezer szimpatizánsunk.

Résztvevők az FTC képviseletében
Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Kérjük, szurkolói kártyáját és bármilyen fényképes személyazonosító igazolványát feltétlenül hozza magával!" - írja a fradi.hu.

Olvastad már?
Fradi: Bejelentették Stankovic stábját - kiderült, ki kap benne szerepet a Máté-Leandro kettős közül
Nenad Sakic és Leandro de Almeida lesz Stankovic segítője, míg Federico Pannoncini erőnléti edzőként, Vincenzo Sasso pedig videóelemzőként érkezik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz