Fotó: ujpestfc.hu

Fontos bejelentést tett az Újpest legrégebbi játékosáról

Az Újpest közelékébe - kisebb megszakításokkal - 2003 óta tartozó Simon Krisztián új szerződést kötött a lila-fehérekkel.
Csakfoci.hu 2024. június 10., hétfő 10:41
Fotó: ujpestfc.hu
Az Újpest közelékébe - kisebb megszakításokkal - 2003 óta tartozó Simon Krisztián új szerződést kötött a lila-fehérekkel.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 10., hétfő 10:41

Simon Krisztián még gyerekként, 2003-ban került az újpesti labdarúgásba, és kisebb külföldi megszakításokkal (Wolverhampton, 1860 München, Feyenoord) karrierje jelentős részét a Megyeri úton töltötte.

A 33 éves, korábbi magyar válogatottszélső 306 meccsen húzhatta eddig magára a lila-fehér mezt, ezeken 51-szer talált be az ellenfelek kapujába, emellett 26 gólpasszt is kiosztott. Most folytatódhat a felek régóta tartó kapcsolata, hiszen a rutinos támadó szerződést hosszabbított a IV. kerületben.

Ideköt minden, így amikor megkaptam az ajánlatot, nem kellett sokáig gondolkodnom rajta, örömmel hosszabbítottam meg a szerződésemet Újpesten. Hiszek az új vezetésben és abban, hogy a csapat segítségére tudok lenni az újabb sikerek felé vezető úton

– mondta Simon Krisztián az új szerződés megkötésekor az ujpestfc.hu-nak.

Olvastad már?
NB I: Az Újpest ajánlatot tett a rivális edzőjének - így áll az ügy
Információink szerint a Fehérvárt irányító Bartosz Grzelak továbbra is erős jelölt a lila-fehér kispadra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz