Fotó: mtkbudapest.hu

Felkészülés: Kenesei góljával nyert az MTK, fordított a ZTE - videó

Az MTK Budapest és a Zalaegerszeg is legyőzte pénteki felkészülési mérkőzésén NB II-es ellenfelét.
Csakfoci.hu 2024. március 22., péntek 18:52
Fotó: mtkbudapest.hu
Az MTK Budapest és a Zalaegerszeg is legyőzte pénteki felkészülési mérkőzésén NB II-es ellenfelét.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 22., péntek 18:52

A bajnoki szünetet kihasználva, a PMFC-vel játszott felkészülési mérkőzést az MTK Budapest. Horváth Dávid vezetőedző ezúttal a Rácz - Kocsis, Kádár, Nagy Zs. - Hej, Varju, Vadnai, Antonov - Stieber, Németh, Spalek csapatot küldte pályára az első félidőben - tájékoztatott a meccsről az mtkbudapest.hu.

Az első játékrészben az MTK járt legközelebb a gólhoz: egy kezezés miatt megítélt büntetőt Antonov végzett el, de a vendégek kapusa vetődve mentett. A félidő végén Hej beadása után Németh fejelt a kapu fölé. A találkozót végül a félidőben beállt Kenesei Noel döntötte el, amikor egy szép támadás a hálóba helyezett a 66. percben. Az MTK így legyőzte NB II-es ellenfelét.

Akárcsak a ZTE a Kozármislenyt. A Gyurján - Lesjak, Safronov, Evangelou - Vogyicska, Kovács B., Hadida, Kiss, Medgyes - Németh D., Sajbán kedzővel felálló zalaiak ugyan a magyar-görög Ikonomou góljával hátrányba kerültek az első félidő közepén, Sajbán Máté és Csóka Dániel találatával fordítani tudott Márton Gábor csapata, amely tehát 2-1-re győzött idegenben - derül ki a zte.hu cikkéből.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz