Feladta magát a rendőrségen a korábbi magyar válogatott játékos, akit sikkasztás gyanúja miatt köröztek

Péntek délután feladta magát a rendőrségen Tokody Tibor, akit sikkasztás gyanúja miatt köröztek.
Póczik Dávid 2023. március 3., péntek 18:56
Péntek délután feladta magát a rendőrségen Tokody Tibor, akit sikkasztás gyanúja miatt köröztek.
Szerző: Póczik Dávid 2023. március 3., péntek 18:56

Még péntek délelőtt számoltunk be róla, hogy elfogatóparancsot adtak ki az Újpest és a Győr korábbi focistája, Tokody Tibor ellen. A police.hu a körözött személyek listáján tette közzé a korábbi válogatott labdarúgó fényképét, aki ellen sikkasztás gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot 2021 nyarán.

Néhány órával később aztán eltűnt a körözési listáról a volt válogatott labdarúgó, aki - a 24.hu értesülései szerint - önként jelentkezett a rendőrségen, miután megtudta, hogy elfogatóparancs van ellene.

Tokody játékosként 2002-ben Magyar Kupát nyert az Újpesttel, majd a győriekkel bajnoki címet ünnepelhetett a 2012/13-as szezon végén.

Olvastad már?
A Honvéd nyilvánosságra hozta, mennyit fizettek már az MLSZ-nek a szurkolók miatt: "A jövőben teremtsünk családiasabb hangulatot" - közlemény
A Honvéd arra kéri a szurkolóit, hogy a családbarát légkör és a büntetések elkerülése miatt is fontos, hogy mellőzzék a trágár kifejezések és a konkrét személyekre vonatkozó szidalmazások használatát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz