Fotó: ujpestfc.hu

Eldőlt: Távozik az Újpest tavaszának egyik legjobb játékosa

A kameruni középpályás másfél év után távozik a IV. kerületből.
Dudás Gábor 2023. június 20., kedd 19:34
Fotó: ujpestfc.hu
A kameruni középpályás másfél év után távozik a IV. kerületből.
Szerző: Dudás Gábor 2023. június 20., kedd 19:34

Petrus Boumal 2022 februárjában csatlakozott az Újpesthez az orosz Nizhny Novgorod együttesétől, és a Magyarországon töltött másfél szezon alatt összesen 39 tétmérkőzésen lépett pályára, a 2022/23-as idényben 26-szor öltötte magára az újpesti szerelést.

A lila-fehérek eredményesebb tavaszi szereplésében komoly szerepet játszó kameruni játékos és a klub döntése alapján a 30 éves futballista nem hosszabbítja meg itteni szerződését, így elhagyja az Újpestet - jelentette be kedden a klub.

Olvastad már?
Újpesten játszik egy légiós, aki szerint nem jó a túl sok légiós az NB I-ben: "Magyarországon picit elpuhultam, sokkal agresszívabb voltam azelőtt" - interjú
A kameruni Petrus Boumal bő egy éve futballozik Újpesten, de már sok mindent látott és sok mindenről van is véleménye a magyar futball kapcsán. Szívügye a fiatal csapattársak fejlődése, volt, akinek különedzéseket is tartott, miközben elmondása szerint nem szívesen lenne edzője, Nebojsa Vignjevic helyében. A Magyarországon "megszelidült" középpályás beszélt az egy perc alatt kihagyott két 11-eséről, arról, ki volt a legkellemetlenebb ellenfele az eleinte kicsit lebecsült NB I-ben, és arról is, miért nem jó a túl sok légiós a hazai élvonalban. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz