Fotó: mezokovesdzsory.hu

Eldőlt, ki lesz az NB I kiesőjének új edzője a következő idényben

A csakfoci.hu úgy tudja, lezárult az edzőkeresés az NB II-be kieső Mezőkövesdnél.
Csakfoci.hu 2024. május 14., kedd 18:34
Fotó: mezokovesdzsory.hu
A csakfoci.hu úgy tudja, lezárult az edzőkeresés az NB II-be kieső Mezőkövesdnél.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 14., kedd 18:34

A csakfoci.hu még áprilisban, elsőként számolt be arról, hogy a jelenlegi asszisztensedző, a korábbi kiváló NB I-es támadó, Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, és vele kezdheti meg az NB II-es idényt, illetve már a nyári felkészülést az élvonalból kiesett borsodi csapat.

Úgy tudjuk, mostanra mondhatni teljesen kitisztult a kép, az edzőkeresés lezárult (a napokban még tárgyalt egy másik jelölttel a kövesdi klubvezetés), és eldőlt, hogy Tóth ül le a matyóföldi gárda kispadjára, ahonnan a hétvégi idényzárót követően távozik Milan Milanovic vezetőedző.

A korábbi NB I-es gólkirály játékosként többek között a Ferencvárosban, a Honvédban és a Diósgyőrben is megfordult, edzői karrierjét a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi Kinizsinél kezdte, majd az NB III-as Jászapátit és Monort is irányította.

Később dolgozott a Vasas Kubala Akadémiánál, majd 2017 októberétől három éven keresztül Kuttor Attila segítője volt Mezőkövesden. Tóth ezt követően az MTK Budapest női csapatának vezetőedzője volt, 2021 nyarától pedig újra Kuttor szakmai stábjában dolgozott, előbb a Vasasnál, majd ismét Mezőkövesden, ahol Kuttor távozását követően is maradt.

Olvastad már?
Újpest: Az új vezetőség megkezdte a nagytakarítást, öt játékos távozását jelentették be - hivatalos
Luca Mack, Stefan Jevtoski, Dzenan Burekovic, Georgios Antzoulas és Albi Doka is távozik a szezon végén - jelentették be a klubhonlapon.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz