Fotó: feheravrfc.hu

Elbúcsúzott a Viditől távozó magyar játékos: "Rengetegen akartátok a sikeremet és akartátok, hogy előrébb jussak"

A Vidi-szurkolókkal összekapó kapus csak a jóra emlékszik.
Nyikes Zoltán 2023. december 29., péntek 9:43
Fotó: feheravrfc.hu
A Vidi-szurkolókkal összekapó kapus csak a jóra emlékszik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. december 29., péntek 9:43

Csütörtökön vált hivatalossá, hogy távozik a Fehérvár FC-től Kovács Dániel, aki karrierje során először légiósnak állt és aláírt a görög élvonal 10. helyén álló Voloshoz. A 29 éves kapus a közösségi oldalán köszönt el a klubtól és a szurkolóktól.

– Kedves Vidi-család! Eljött az ideje, hogy búcsúzzak. Rengetegen akartátok a sikeremet és akartátok, hogy előrébb jussak. Az elmúlt 4,5 évben, mint mindenben az életben, voltak jó és rossz dolgok is, de én csak a jóra akarok emlékezni. Arra, hogy debütálhattam a Vidi mezében, arra, hogy 2x a dobogón végeztünk, arra hogy a Kupa-döntőbe jutottunk, arra a fantasztikus kölni sikerre és még sok másra. Bármi is történjen, mindig Vidi-szurkoló maradok!💙❤️ Nektek, akik mellettem voltak és őszintén hittek bennem és szurkoltak, köszönöm szépen! 🙏🏼💙❤️ – írta Kovács.

Kovács 2019 nyarán igazolt a Soroksártól a Vidihez, amelyben összesen 92 tétmeccsen kapott lehetőséget. Az utóbbi időben azonban a kapus és a Vidi-szurkolók között elmérgesedett a viszony, a drukkerek az ősz folyamán molinón is üzentek neki, sőt, a klub korábbi közleménye szerint minősíthetetlen stílusban, fenyegetően léptek fel a drukkerek a játékossal szemben.

Olvastad már?
Szerződést bont ittasan vezető játékosával a Sepsi: "Összetéveszti a klubot egy jótékonysági egyesülettel"
Francisco Junior távozik a Sepsitől, de egyelőre nem megy könnyen az elválás, mert a középpályás azt szeretné, hogy kapja meg a pénzét nyárig.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz