Fotó: paksifc.hu

Egyenesen már tud futni Böde Dániel: "Pontosan még nem látjuk, mikor térhetek vissza"

Combhajlítója beszakadása után mielőbbi visszatérésén dolgozik Böde Dániel, az OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC korábbi magyar válogatott labdarúgója.
Csakfoci.hu 2023. november 17., péntek 17:21
Fotó: paksifc.hu
Combhajlítója beszakadása után mielőbbi visszatérésén dolgozik Böde Dániel, az OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC korábbi magyar válogatott labdarúgója.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 17., péntek 17:21

Böde Dániel két héttel ezelőtt sérült meg a másodosztályú Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-találkozón. Az orvosi vizsgálatok alapján a 37 éves csatárnak négy centiméteres szakadás keletkezett a bal combhajlítója hosszanti felén, ám elmondása szerint jól halad a rehabilitációja.

- Már elkezdtem az egyenes vonalú, irányváltások nélküli futásokat, tehát jól haladok és fájdalom sincs már. Gyógytornára és lézeres, mágneses, valamint ultrahangos kezelésekre járok. Pontosan még nem látjuk, mikor térhetek vissza, de minden nap szüntelen azért dolgozom, hogy mielőbb újra a pályán segítsem a csapatot - idézte a klubhonlap pénteken a 454 NB I-es mérkőzésen pályára lépő játékost.

Olvastad már?
Ott lehet válogatott a Fradi egyik legjobb nyári igazolása, ahol kevesen várták
A csakfoci.hu információi szerint a lett, a német, az egyiptomi és a török válogatott helyett Marokkót fogja képviselni Cebrail Makreckis.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz