Edzőjét kritizálja a legrutinosabb Loki-játékos: "Egy szót sem beszélgettem vele eddig"

A Ripostnak nyilatkozott Bódi Ádám, aki könnyen lehet, hogy nyáron távozik Debrecenből, ugyanis - amint azt a lapnak elmondta - felettébb elégedetlen a helyzetével.
Budai László 2023. május 11., csütörtök 9:08
A Ripostnak nyilatkozott Bódi Ádám, aki könnyen lehet, hogy nyáron távozik Debrecenből, ugyanis - amint azt a lapnak elmondta - felettébb elégedetlen a helyzetével.
Szerző: Budai László 2023. május 11., csütörtök 9:08

A tavaszi szezonban még nem kapott kezdőként lehetőséget a Lokiban Bódi Ádám, aki állítása szerint azt sem tudja, miért mellőzi őt a vezetőedző.

Tény, Srdjan Blagojevic edzőnktől sokkal több játéklehetőséget várnék el. Jelezném én ezt, de nem tudom, tudniillik egy szót sem beszélgettem vele eddig, amióta nálunk van. Mivel e helyzet nem dob fel, nyáron leülök vele, elvégre kultúremberek között ez így szokás

- mondta a Ripostnak Bódi, aki a Transfermarkt statisztikája szerint már 368 debreceni meccsnél jár, így a jelenlegi keretből ő számít a legrutinosabb Loki-labdarúgónak. A klubot - két, Vidiben töltött szezont leszámítva - 2001 óta, azaz 22 éve szolgálja, de a jelek szerint könnyen elképzelhető, hogy nyáron továbbáll.

A DVSC jelenleg a negyedik helyen áll az NB I-ben, és egy pont választja el a már EKL-selejtezőt érő harmadik pozíciótól.

Olvastad már?
Dragóner először szólalt meg a távozása után: “Érzelmi döntést hoztam” - interjú Monizról, a tulajdonosról és a sok edzőcsere okairól
Dragóner Attila a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszél távozása részleteiről, elmondja, a megkeresések ellenére miért nem adtak el senkit a télen, hogy mi indokolja a sok edzőváltást az NB I-ben, de egy Magyarországon szokatlan felkészülésről, Ikoba tavaszi góltalanságának részleteiről és arról is nyilatkozik, miért volt borzasztóan megterhelő ez a szezonja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz