Fotó: ludogorets.com

Eb-selejtező: Pánik és kétségbeesés a magyar válogatott ellenfelénél, már a negyedik játékos dőlt ki a kerethirdetés óta - sajtóhír

Minden bizonnyal Anton Nedjalkov sem léphet pályára a magyarok ellen, így pedig már négy főre emelkedhet a sérültek száma a bolgároknál.
Nyikes Zoltán 2023. március 21., kedd 11:09
Fotó: ludogorets.com
Minden bizonnyal Anton Nedjalkov sem léphet pályára a magyarok ellen, így pedig már négy főre emelkedhet a sérültek száma a bolgároknál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 21., kedd 11:09

Hétfőn jelentette be a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy sérülés miatt elhagyta a telki edzőközpontot a magyar válogatott védője, Fiola Attila, aki így az Észtország elleni felkészülési mérkőzésen, valamint a Bulgária elleni Eb-selejtezőn sem léphet pályára, de nemcsak nálunk, hanem utóbbi ellenfelünknél is akadnak problémák.

A bolgárok március 7-én kihirdetett keretéből már kidőlt Dominik Jankov (Ludogorec), Gyimo ​​Kraszcev (Fiorentina) és Ilijan Sztefanov (Levszki Szófia) is, sőt, a sportal.bg információja szerint nagy eséllyel kihagyja a magyarok elleni Eb-selejtezőt a Ludogorec 28 éves csapatkapitánya és védője, Anton Nedjalkov is, aki a hétvégi bajnoki előtt a bemelegítésnél szenvedett saroksérülést.

A novini247.com hozzáteszi, Nedjalkov egyelőre még nem hagyta el a bolgár válogatottat, de a csapattól külön készül.

Olvastad már?
A magyar válogatottat az esélyesség terhe sem rettenti meg: "Nem hiszem, hogy nyomást kellene jelentenie"
Bolla Bendegúz szerint a válogatott labdarúgók már nagyon várták, hogy újra együtt legyen a keret, ő személy szerint pedig úgy gondolja, ha az edzéseken megfelelően teljesít, bizalmat szavazhat neki Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő mérkőzéseken.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Slaven Belupo
Ricardo Moniz
Ricardo Moniz leendő pályaedzője elismerte, a holland szakember veszi át a horvát élvonalbeli Slaven Belupo irányítását.
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
Tovább az összes átigazoláshoz