Fotó: dvsc.hu

Dzsudzsákot megkérdezték, haragudott-e, amikor lecserélték: "Nyilván senki sem szereti, de..."

Dzsudzsák aláírná, hogy minden meccsen lejön a 60. perc körül a pályáról, ha mostantól minden bajnokit megnyer a Loki.
Nyikes Zoltán 2023. április 8., szombat 15:39
Fotó: dvsc.hu
Dzsudzsák aláírná, hogy minden meccsen lejön a 60. perc körül a pályáról, ha mostantól minden bajnokit megnyer a Loki.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 8., szombat 15:39

Péntek este megírtuk, hogy a Debreceni VSC 1-0-ra megverte idegenben a Mezőkövesdet úgy, hogy a Loki a 62. perctől emberhátrányban játszott. Ezt követően Srdjan Blagojevic vezetőedző rögtön Dzsudzsák Balázst áldozta be és a 65. percben lecserélte, aminek láthatóan nem örült a csapatkapitány. A korábbi válogatott játékost erről is kérdezte az M4 Sport riportere a lefújást követően.

– Tíz emberrel játszottunk nagyjából 30 percig, úgyhogy nagyon büszke vagyok a csapatra és a szurkolókra is. Ez az a fajta kapcsolat, amire régóta vágyunk, idegenben is elkísérnek minket a szurkolók és megtöltik a vendég lelátókat. A múlt heti meccs volt a fordulópont, megbeszéltük egymás között, hogy hova szeretnénk tartozni, most pedig tartjuk továbbra is azt, hogy ez a szezon rejthet valami olyasmit magában, ami több, mint a bennmaradásért folytatott harc. Örülök, hogy végre erről beszélhetünk és idegenben, egy nagyon masszív Mezőkövesdnél teljesen magabiztosan tudtunk nyerni. Végig domináltunk, még majdnem tíz emberrel is. – értékelt Dzsudzsák, akit arról is megkérdeztek, hogy volt-e harag benne, amikor lecserélte őt Blagojevic.

Nem volt harag, de nyilván nagyon jól éreztem magam a pályán, el kell fogadnom az edző döntését. Örülök, hogy a csapat behúzta a meccset. Nyilván senki sem szereti, ha lecserélik, de mindent felülír az, ha nyer a csapat és innentől kezdve, ha 1-0-s vezetésnél mindig lehoznak a 60. perc körül és nyerünk a szezon végéig, akkor azt aláírnám.

– Végre már szögletből is sikerült gólt rúgnunk, úgyhogy maximális a boldogság. Nagyon jó a közösség, sokat fektetünk a pályán kívüli összhangra, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a csapat egységesen, hétről hétre megjelenik valahol és együtt töltünk egy estét és nem az van, hogy a külföldiek jobbra mennek, a magyarok meg balra. Azok a játékosok is nagyon fontos tagjai a csapatnak, akik kevesebb lehetőséget kapnak.

Olvastad már?
Bizarr jelenet az NB I-ből: Szöglet lett a debreceni kirúgásból - videó
Ritkán látható mozzanatsor színesítette a péntek esti Mezőkövesd-DVSC NB I-es bajnokit: a vendégek játékosa, Oleksandr Romanchuk egy kirúgásnál az ötös sarkánál álló csapattársához akart passzolni, akit azonban meglepett ez az elgondolás és mozdulni sem tudott a labdára, így szöglettel folytatódhatott a játék.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz