Fotó: dvsc.hu

DVSC: Hosszabbítottak az egyik alapemberrel, aki magyar válogatott akar lenni - hivatalos

2026-ig meghosszabbította a DVSC Kusnyir Erik szerződését.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 4., péntek 19:22
Fotó: dvsc.hu
2026-ig meghosszabbította a DVSC Kusnyir Erik szerződését.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 4., péntek 19:22

A 23 éves, saját nevelésű védő meccsről meccsre jó teljesítményt nyújt, hosszú évek óta alapembere a Lokinak. Az elmúlt szezonban 21 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, a csütörtöki kupamérkőzésen is az egyik legjobb volt - írja róla a dvsc.hu.

– Boldog vagyok, hogy továbbra is Debrecenben folytathatom a pályafutásom. Amikor a klub jelezte, hogy szeretne szerződést hosszabbítani velem, egyértelmű volt számomra a döntés. A DVSC-nél váltam profi labdarúgóvá, itt debütáltam az élvonalban, rengeteget köszönhetek a klubnak. Bízom benne, még több szép sikert érünk el közösen és a nemzetközi porondon is szeretném gyarapítani a meccseim számát. Továbbá nem titkolt célom az sem, hogy bemutatkozzak a magyar felnőttválogatottban – nyilatkozta boldogan Kusnyir Erik az új szerzőzése aláírását követően.

Olvastad már?
Fradi: Komoly változás jöhet, közel húsz év után megváltozhat a csapat mezszponzora
A csakfoci.hu értesülései szerint hamarosan komoly változás történhet a Ferencváros labdarúgócsapatánál, az együttes jelenlegi mezszponzorát, a Nike-t ugyanis közel 20 év után egy másik cég válthatja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz