Fotó: dvsc.hu

DVSC: Bevált az együttműködés, 19 éves nigériai tehetség érkezett - hivatalos

David Nwachukwu a Debrecen színeiben folytatja pályafutását, és rajta kívül még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben a Lokinál.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 14:49
Fotó: dvsc.hu
David Nwachukwu a Debrecen színeiben folytatja pályafutását, és rajta kívül még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben a Lokinál.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 14:49

Egyre szorosabb az együttműködés a DVSC és Desmond Tra játékosügynök között. Ennek keretein belül a debreceniek vezető játékosmegfigyelője, Gulácsi Bence az elmúlt egy évben két alkalommal is részt tudott venni Nigériában szervezett scouting programokon - írja közleményében a Debreceni VSC hivatalos klubhonlapja.

Több külföldi játékossal is egyeztetett a Loki, közülük néhányan pedig meghívót kaptak próbajátékra Debrecenbe. A teszteken szereplő játékosok közül a legmeggyőzőbb teljesítményt David Nwachukwu nyújtotta, a 19 éves tehetséggel ezért a DVSC szerződést kötött.

Az Ighalo akadémián nevelkedett játékos ballábas, technikás futballista, elsősorban támadó középpályásként vethető be. Nwachukwu már csatlakozott a DVSC NB III-as második csapatához, ahol a csapat felkészülési mérkőzései során gólokkal, gólpasszokkal vétette magát észre, így már a felnőtt gárda tréningjén is részt vett.

A hajdúságiak a közlemény zárásában írják, hogy még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben, így jó eséllyel Nwachukwu hamarosan honfitársat kaphat a piros-fehéreknél.


Fotó: dvsc.hu
Olvastad már?
A Fradi és a Loki is kijelölte a meccskeretét az EKL-selejtezőre - itt vannak a névsorok
Egyik NB I-es együttesnél sem történt változás egyelőre az előző körhöz képest.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz