Fotó: dvsc.hu

DVSC: Bevált az együttműködés, 19 éves nigériai tehetség érkezett - hivatalos

David Nwachukwu a Debrecen színeiben folytatja pályafutását, és rajta kívül még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben a Lokinál.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 14:49
Fotó: dvsc.hu
David Nwachukwu a Debrecen színeiben folytatja pályafutását, és rajta kívül még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben a Lokinál.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 14:49

Egyre szorosabb az együttműködés a DVSC és Desmond Tra játékosügynök között. Ennek keretein belül a debreceniek vezető játékosmegfigyelője, Gulácsi Bence az elmúlt egy évben két alkalommal is részt tudott venni Nigériában szervezett scouting programokon - írja közleményében a Debreceni VSC hivatalos klubhonlapja.

Több külföldi játékossal is egyeztetett a Loki, közülük néhányan pedig meghívót kaptak próbajátékra Debrecenbe. A teszteken szereplő játékosok közül a legmeggyőzőbb teljesítményt David Nwachukwu nyújtotta, a 19 éves tehetséggel ezért a DVSC szerződést kötött.

Az Ighalo akadémián nevelkedett játékos ballábas, technikás futballista, elsősorban támadó középpályásként vethető be. Nwachukwu már csatlakozott a DVSC NB III-as második csapatához, ahol a csapat felkészülési mérkőzései során gólokkal, gólpasszokkal vétette magát észre, így már a felnőtt gárda tréningjén is részt vett.

A hajdúságiak a közlemény zárásában írják, hogy még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben, így jó eséllyel Nwachukwu hamarosan honfitársat kaphat a piros-fehéreknél.


Fotó: dvsc.hu
Olvastad már?
A Fradi és a Loki is kijelölte a meccskeretét az EKL-selejtezőre - itt vannak a névsorok
Egyik NB I-es együttesnél sem történt változás egyelőre az előző körhöz képest.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz