Fotó: fotoapalyaszelerol.com

Durva büntetéscsomag: Az Újpest öt, a Fradi négy meccs miatt fizethet az MLSZ-nek

Halmozott büntetést kapott a két nagy rivális, akik a derbin történtek miatt is fizethetnek. A Kecskemét is kapott büntetést a szurkolói miatt.
Csakfoci.hu 2024. március 7., csütörtök 17:19
Fotó: fotoapalyaszelerol.com
Halmozott büntetést kapott a két nagy rivális, akik a derbin történtek miatt is fizethetnek. A Kecskemét is kapott büntetést a szurkolói miatt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 7., csütörtök 17:19

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 7-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu csütörtöki híre szerint.

A FEB összevont eljárás alapján az Újpest FC-t, a DVSC és az FTC elleni hazai, valamint az MTK, a DVTK és a Kecskemét elleni idegenbeli mérkőzéseivel kapcsolatban a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata, mérkőzés ideiglenes megszakítását eredményező cselekmény elkövetése és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Ferencvárost, az MTK és az Újpest FC elleni hazai, valamint a Kisvárda és a DVSC elleni idegenbeli mérkőzéseivel kapcsolatban a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata, mérkőzés ideiglenes megszakítását eredményező cselekmény elkövetése, az egészségre és biztonságra veszélyt jelentő cselekmény elkövetése és konkrét személyek szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Kecskemétet, a Mezőkövesd elleni idegenbeli mérkőzésével kapcsolatban a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvastad már?
Közel 1 milliárdért igazoltak egymástól az NB I-es klubok: “A magyar liga kockázatos” - ezt mondja a szakértő
Olyan kérdésekre kerestük a választ, hogy mit jelent ez a szintű pénzmozgás a térségben, mi lehet mindennek a hozadéka a hazai bajnokságra nézve, de az is szóba került, a klubok tulajdonosai, első emberei mennyire nyitottak vagy elutasítóak abból a szempontból, hogy fizessenek egy játékosért? A kérdések megválaszolásában Polyák Balázs volt segítségünkre, aki az MTK korábbi sportigazgatójaként, majd klubmenedzsereként több játékos felépítésében és értékesítésében vett részt, a magyar klubvezetők közül a legtöbb pénzmozgással járó átigazolást ő bonyolította le, így jól ismeri azokat a szempontokat, amelyek a piacot mozgatják.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz