Fotó: MTI/Derencsényi István

Dráma Debrecenben: A gólkirály-jelölt góljával egészen a 92. percig vezetett a Paks, aztán jött Dzsudzsákék feltámadása

A Paks Varga Barnabás góljával a 92. percig vezetett, majd a Loki óriásit fordított és megnyerte a mérkőzést.
Póczik Dávid 2023. február 11., szombat 21:25
Fotó: MTI/Derencsényi István
A Paks Varga Barnabás góljával a 92. percig vezetett, majd a Loki óriásit fordított és megnyerte a mérkőzést.
Szerző: Póczik Dávid 2023. február 11., szombat 21:25

I. félidő

A 8. percben Sós beadása után Babunski tette kapura a labdát, próbálkozása azonban mellé ment. Tíz perccel később Hahn lépett ki Dreskovic mellett, majd 13 méterről, kissé jobbról a jobb sarkot célozta meg. A paksi támadó megpróbálta elbökni Megyeri mellett a labdát, ám a kapus egy picit hozzáért, így a labda a lécről jött vissza a mezőnybe.

A 33. percben Haraszti távoli lövése ment kapu fölé. Röviddel ezután Sajbán adott középre, Hahn 12-13 méterről, kapásból jócskán a kapu fölé bombázott. A 43. percben még Szécsi iramodott meg a szélen, majd keresztbe lőtte a labdát a kapu előtt, ám középen nem érkezett senki, így 0-0-s döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

II. félidő

Az 54. percben Bőle a bal alsót vette célba, Megyeri szépen védte a lövést. Az 57. percben aztán Kinyik baloldali beadása után Varga B. hassal maga elé vette a labdát, majd az ötösről a felsőbe lőtt, 0-1.

Skribek tekerése centikkel kerülte el a kaput a 64. percben. A 73. percben Dzsudzsák próbálkozását nagyszerűen tolta szögletre Nagy.

A 92. percben aztán jött az egyenlítés. Egy bal oldali szöglet után Dreskovic a bal sarokba bólintott, majd 3 perccel később Dzsudzsák szabadrúgása után Babunski vetődött a kapu elé, és a bal alsóba pöckölte a labdát, 2-1.

A Loki így óriási fordítás után tudott győzni, és a 4. helyre ugrott előre.

NB I, 19. forduló

Debreceni VSC-Paksi FC 2-1 (Dreskovic 92., Babusnki 95. ill. Varga B. 57.)

DVSC: Megyeri - Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi - Varga J. (Loncar 70.), Manrique - Szécsi (Mance 78.), Dzsudzsák, Sós (Bódi 70.) - Babunski

(cserék: Erdélyi, Nabil, Neofytidis, Bárány, Loncar, Romanchuk, Bódi, Bévárdi, Farkas, Mance, Kyziridis, Tordai)

Paks: Nagy G. - Sajbán, Kinyik, Kádár, Osváth (Vas 74.) - Papp, Windecker - Hahn (Haris 80.), Haraszti, Bőle (Skribek 61.) - Varga B.

(cserék: Simon, Gévay, Vas, Skribek, Gyurkits, Kovács, Szélpál, Haris)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz