Fotó: vasasfc.hu

Döntés született Kuttor jövőjéről, fontos bejelentést tett a sportigazgató

Tóth László elárulta, hogy sikerült megállapodniuk Kuttor Attilával a közös folytatásról.
Nyikes Zoltán 2023. június 3., szombat 12:25
Fotó: vasasfc.hu
Tóth László elárulta, hogy sikerült megállapodniuk Kuttor Attilával a közös folytatásról.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 3., szombat 12:25

Mint ismert, a remek hajrának köszönhetően a Mezőkövesd a hetedik helyen zárta a múlt héten véget ért NB I-es bajnokságot, ezzel élvonalbeli története harmadik legjobb teljesítményét tette le az asztalra.

Kuttor Attila jövője azonban mindeddig tisztázatlan volt, hiszen a szezon végéig szólt a megállapodása a borsodi klubnál, Tóth László sportigazgató pedig a csakfoci.hu-nak adott korábbi interjújában így nyilatkozott a trénerről:

– A napokban fogunk vele egyeztetni, mindenképpen szeretnénk megtartani. Voltak vele kapcsolatban ilyen-olyan pletykák, de szóba sem került az, hogy ne akarnánk vele hosszabbítani. Attila az egyik legérettebb és legprofibb edző Magyarországon, magyarként, aki a stábot is úgy tudja megszervezni maga körül, hogy igazán előremutató és korszerű. Nagyon szeretnénk, hogy minimum további egy évig még itt legyen, aztán pedig azt gondolom, hogy az azt követő években olyan klubnál fog lehetőséget kapni, ahol cél az európai kupaszereplés.

Az egyeztetés pedig sikeresen lezajlott, a sárga-kékek szakmai munkáját a következő kiírásban is Kuttor Attila irányítja - írja a boon.hu.

– Örömmel jelenthetem be, hogy sikerült megállapodnunk Kuttor Attilával – közölte Tóth László a borsodi portálnak. – A tavalyi évadban visszatért szakvezetőnek a hónap végén lejárt volna a kontraktusa, de most megegyeztünk vele, hogy folytatjuk a közös munkát.

Olvastad már?
Az MTK-t választotta az Újpestről távozó alapember - hivatalos
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz