Fotó: dvtk.eu

Diósgyőr: Máris távozik a nyáron igazolt 0 perces légiós

Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Julien Célestine.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 31., csütörtök 14:32
Fotó: dvtk.eu
Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Julien Célestine.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 31., csütörtök 14:32

Június végén jelentette be a Diósgyőr, hogy Julien Célestine személyében francia középső védőt igazolt, aki a mexikói Club León együttesétől érkezett Miskolcra.

A 25 éves és ballábas bekk korábban hazájában, Belgiumban és Lettországban is megfordult. Érdekes, hogy 2021 nyarán Célestine neve lehetséges érkezőként a Ferencvárosnál is felmerült, még a Rodez játékosaként, azonban akkor a Fradinál végül nem került napirendre a 191 centiméter magas védő szerződtetése.

A hátvéd diósgyőr karrierje azonban nem tartott sokáig: a nyári felkészülés során néhány napot családi okok miatt kihagyott, majd sérüléssel is bajlódott. Az OTP Bank Ligában csak az első két fordulóban került be a meccskeretbe, pályára azonban nem lépett, és már nem is fog.

A DVTK csütörtökön közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal, aki így mintegy 2 hónap után távozik is a borsodiaktól.

Olvastad már?
A Honvéd a korábbi csodagyerekével erősítene az NB II-es feltámadáshoz
A csakfoci.hu információi szerint a kispestiek korábbi saját nevelésű támadója, Bobál Gergely ismét piros-feketébe öltözhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz