Dárdaival és Koemannal is dolgozott a Vasas-akadémia új vezetője

Európa-szerte elismert tréner felel a szakmáért mostantól a Kubala-akadémián.
Dudás Gábor 2017. március 3., péntek 13:37
Európa-szerte elismert tréner felel a szakmáért mostantól a Kubala-akadémián.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 3., péntek 13:37

A holland Rob Maas, a Hertha és a Feyenoord korábbi játékosa, illetve a Vitesse korábbi (ideiglenes) vezető- és másodedzője lett a Vasas Kubala Akadémia új szakmai vezetője. 

Edzőként az RKC Waalwijk és a Vitesse csapatánál is olyan neves szakemberekkel dolgozott, mint Peter Bosz (AFC Ajax), Ruud Brood (PSV Eindhoven) vagy Erwin Koeman (Everton FC). 2016-ban Peter Bosz vezetőedző távozása után ideiglenes vezetőedzője lett a Vitesse felnőtt csapatának, ahol addig pályaedzőként tevékenykedett. A Vitesse csapata után az SC Cambuur együttesénél is szerepet vállalt, majd egy alapos egyeztetést követően fogadta el az akadémia invitálását.

 

Rob Maas szerepvállalása az akadémia, a Vitesse csapatával fennálló hosszú távú együttműködése következő lépcsőfokának is tekinthető, ezzel is szorosabbra kívánják fűzni a holland élcsapattal, 2016 közepe óta hivatalosan is meglévő kapcsolatukat - írja a vkla.hu.

Nagy öröm számunkra, hogy a Vitesse csapatával már eddig is szoros együttműködés eredményeként, sikerült egy Európa-szerte ismert szakembert Akadémiánkhoz csábítani. Érkezésével a szakmai munka minőségének további javítása a cél. Nincs kétségem afelől, hogy Rob profi szemléletével és több évtizedes tapasztalatával új impulzusokat hoz az Akadémia életébe és pozitív hatással lesz edzőink és játékosaink fejlődésére.- nyilatkozta Szekeres Tamás, a Vasas Kubala Akadémia ügyvezetője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz