Fotó: bild.de

Dárdai Pál is megszólalt középső fia magyar válogatottságáról: "Nekem teljesen mindegy, hogy mit csinál"

Dárdai Pál örülne, ha a középső fia, Márton is bemutatkozna a magyar válogatottban, de nem ez a legfontosabb, hanem az egészség.
Nyikes Zoltán 2024. január 2., kedd 10:00
Fotó: bild.de
Dárdai Pál örülne, ha a középső fia, Márton is bemutatkozna a magyar válogatottban, de nem ez a legfontosabb, hanem az egészség.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. január 2., kedd 10:00

December elején számoltunk be arról, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány a helyszínen tekintette meg a Hertha BSC egyik bajnokiját, majd ezt követően személyesen találkozott Dárdai Mártonnal, hogy meggyőzze őt arról, hogy a magyar válogatottat válassza. Az üggyel kapcsolatban később azt írtuk, hogy Rossi márciusban jó eséllyel meghívót küld a berlini védő számára és úgy tudjuk, már folyamatban van a “papírozás”, azon is múlik, mikor lehet magyar válogatott a védő, de a szándék most már mindkét fél részéről megvan.

Fia helyzetéről a Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál is elmondta véleményét a Hír TV-nek.

– Én örülnék neki, de nekem teljesen mindegy, hogy mit csinál, ezt komolyan mondom. Legyenek egészségesek és boldogok. Ha ő azt gondolja, hogy magyar válogatott akar lenni, akkor legyen magyar válogatott, nekem az örömöt jelent. Nincsen bennem törés. A lényeg az, hogy egészségesek legyenek, a labdarúgásban, a sportban ez a legfontosabb, hogy a lábaid, az izületeid, az agyad, a mentális rész rendben legyen. Egyelőre Marcinál rendben van, sokat dolgozott érte – mondta a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, akinek a legidősebb fia, Palkó 2022 novemberében mutatkozott be Rossi csapatában.

Olvastad már?
Szoboszlai-sérülés: Klopp elárulta, mennyire szerencsétlenül jártak a magyar középpályással
A Liverpool megerősítette, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya combsérülést szenvedett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz