Fotó: dac1904.sk

DAC: A Fradi-csatár végleg náluk köthet ki, a Slovannak nem adnak el játékost

Jan Van Daele, a DAC ügyvezető igazgatója beszélt az átigazolási tervekről.
Csakfoci.hu 2024. június 2., vasárnap 16:52
Fotó: dac1904.sk
Jan Van Daele, a DAC ügyvezető igazgatója beszélt az átigazolási tervekről.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 2., vasárnap 16:52

Jan Van Daele, a DAC ügyvezető igazgatója a szezonzáró szurkolói fórumon az átigazolási tervekről is beszélt.

- Ugyan érdeklődnek a focistáink irányt, de nem szeretnénk őket eladni. Például a Slovan már kiszemelte magának kapusunkat Alekszandar Popovicsot, de nem adjuk el őt. És főleg nem nekik (...) Erősíteni kell a keretünket, mivel sikeresek szeretnénk lenni a Konferencia Ligában - fogalmazott a Nemzeti Sport cikke szerint.

Mint mondta, ha sikerül megszerezniük azt a 3-4 millió eurót, amit az európai kupaszereplés garantál, akkor nem kell majd eladniuk játékosokat, hogy fenn tudják tartani a költségvetést.

Nyáron a DAC egy középhátvédet, ballábas szélsőhátvédet, középpályást és csatárt szeretne igazolni.

Az ügyvezető elmondása szerint Balogh Norbertnek lejár a kölcsönszerződése Kisvárdán. A DAC-nál még élő szerződése van, de valószínűleg máshol próbálnak neki megoldást találni. Szeretnék, ha a tavasszal a Mezőkövesden szereplő Szolgai Máté a DAC-ban folytatná, de mivel valószínűleg nem tudnak az elképzeléseinek megfelelő játékpercet adni neki, a fiatal játékos máshol próbálkozhat. Az elmúlt idényben Kecskeméten szereplő Szendrei Ákos viszont a DAC-cal kezdi meg június 17-én a felkészülést.

- Lejár Redzic Damir kölcsönszerződése is. Már csak egyéves kontraktusa van a Ferencvárossal. Damir nagyon Dunaszerdahelyen akar maradni, ezért úgy gondolom, hogy meg tudunk majd egyezni a magyar bajnokcsapattal – tette hozzá Van Daele.

Olvastad már?
NB I: Magyar utánpótlás-válogatott játékost igazolhat a DAC
A csakfoci.hu információja szerint a legutóbb a DVSC-nél kölcsönben szereplő ETO-középpályás, Tuboly Máté Dunaszerdahelyre kerülhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz