Fotó: honvedfc.hu

Csertői sem tudja, mitől szenved a Honvéd: "Néha érthetetlen módon kezdtünk el játszani, nehéz ezt megfejteni"

A kispestiek vezetőedzője szerint a keretük mégsem olyan hosszú, mint amilyennek gondolták.
Csakfoci.hu 2024. március 4., hétfő 10:07
Fotó: honvedfc.hu
A kispestiek vezetőedzője szerint a keretük mégsem olyan hosszú, mint amilyennek gondolták.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 4., hétfő 10:07

Elmúlt négy bajnokiján mindössze két pontot szerzett a Honvéd, amely a mögöttünk hagyott hétvégén a Haladástól kapott ki 1-0-ra, így már csak 12. az NB II-ben, négy pontra áll a már kiesést jelentő 15. helytől. Az összecsapás után Csertői Aurél, a kispestiek vezetőedzője érthetően csalódottan nyilatkozott.

- Sajnos sok pozitívumot nem mondhatok el a csapatról, már az elején átvette a kezdeményezést a Haladás, sokkal jobban játszott, mint mi - kezdte Csertői a klubhonlapnak. - Felállt védelem ellen kellett futballozniuk, de nem tudtuk ezt a helyzetet megoldani, több lehetőségük adódott, nagyon rossz pozíciókat vettünk fel, néha érthetetlen módon kezdtünk el játszani, nehéz ezt megfejteni. A második félidőben kicsit bátrabban játszottunk, voltak lehetőségeink, de akkor is, ha a Haladás előrepasszolta a labdát, abból helyzet lett, minden elmond, hogy a kapusunk volt a mezőny legjobbja.

Sajnos fel kellett forgatnunk a védelmet, úgy néz ki, a keret mégsem olyan hosszú, mint amilyennek gondoltuk. Megérdemelt a Haladás sikere, azonban voltak fordulópontok, amikor a kapusra vezetjük a labdát, akkor egy csatárnak azt illik berúgni és említhetem a tétova játékot is, a végén még ott volt a lepattanó labda, ezekből volt helyeztünk, ha berúgjuk valamelyik, talán ikszre tudtuk volna hozni a meccset.

Olvastad már?
A Vidi-kapus őszinte beismerése: "Talán arra is apelláltunk, hogy kipukkadnak a vége felé, hát nem jött be"
Így látta az Újpest-Vidi bajnokit (2-0) a hazaiak gólszerzője, Tajti Mátyás, valamint a fehérváriak kapusa, Tóth Balázs.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz