Fotó: fradi.hu

Csercseszov: "Elégedettek lehetünk; az idény során több kérdés felmerült" - ezt várják az edzők a szezon utolsó meccsétől

Mezőkövesd - Ferencváros mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga idei szezonja. Mindkét csapat elérte a célját: a Fradi bajnok lett a Kövesd pedig bennmaradt.
Csakfoci.hu 2023. május 28., vasárnap 14:43
Fotó: fradi.hu
Mezőkövesd - Ferencváros mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga idei szezonja. Mindkét csapat elérte a célját: a Fradi bajnok lett a Kövesd pedig bennmaradt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 28., vasárnap 14:43

Mezőkövesd - Ferencváros, 17:30

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - Nagyon hosszú volt. Egyrészről elégedettek lehetünk, hiszen sikeresek voltunk, másrészt viszont sokat is tanulhattunk belőle. Bár az idény során több kérdés felmerült, a csapat nagyon jó munkát végzett. Vár még ránk egy utolsó mérkőzés Mezőkövesden, ahol szeretnénk a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, majd ezt követően együtt ünnepelhetjük meg az évet a szurkolóinkkal.Mi vagyunk a Ferencváros, ezért minden meccsen a legmagasabb szinten kell teljesítenünk akár van tétje, akár nincs. Valóban hosszú sorozat áll mögöttünk, rengeteg mérkőzést játszottunk, nagyon sok érzelmes pillanatban is volt részünk. Voltak nehézségeink is, többször is sérülések, eltiltások befolyásolták a csapat összetételét, de most, az utolsó mérkőzésen is ugyanaz a célunk, mint mindig: a lehető legjobb kezdővel kiállva győzni szeretnénk. (fradi.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - A bajnok Ferencvárost látjuk vendégül teltház előtt, éppen ezért emlékezetes találkozóra számítok. Természetesen szeretnénk jó eredménnyel zárni a szezont, ezért mindent el fogunk követni a pont, illetve pontok megszerzése érdekében. Fontos, hogy koncentráltan és bátran futballozzunk az elsőtől az utolsó percig. Jó eredménnyel szeretnénk megköszönni lelkes szurkolóinknak az egész éves támogatást. (mezokovesdzsory.hu)

Olvastad már?
Klafuric: "Nem értem, hogy egy ilyen helyzetet a bíró miért nem néz meg a VAR-monitoron; Dzsudzsák: "Ahhoz képest, ahogy indult a szezon, fantasztikus munkát végzett a csapat" - értékelések
Az NB I utolsó, 33. fordulójában biztossá vált a Honvéd kiesése, és a Debrecen 3. helye - így értékeltek a főszereplők.
Elolvasom

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz