Fotó: fradi.hu

Csercseszov a rosszullétéről: "Nem tudom, hogy mi lehetett ez, egyik napról a másikra gyengültem le"

A Red Bull Salzburg elleni felkészülési mérkőzés előtt Sztanyiszlav Csercseszov kisebb rosszulléttel bajlódott, így Máté Csaba irányította a Fradit az osztrákok ellen.
Csakfoci.hu 2023. július 2., vasárnap 14:48
Fotó: fradi.hu
A Red Bull Salzburg elleni felkészülési mérkőzés előtt Sztanyiszlav Csercseszov kisebb rosszulléttel bajlódott, így Máté Csaba irányította a Fradit az osztrákok ellen.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 2., vasárnap 14:48

Csercseszov vasárnap már a csapattal és a szakmai stábbal reggelizett, és ő vezényelte a csapat edzését.

- Köszönöm az érdeklődést, már jobban vagyok – kezdte Sztanyiszlav Csercseszov a fradi.hu-nak. - Nagyon gyengének éreztem magam, pénteken még lázas is voltam, de szombat estére javult a közérzetem és az állapotom. Nem tudom, hogy mi lehetett ez, egyik napról a másikra gyengültem le. Természetesen olvastam, hogy a szurkolók milyen kedves üzenetekkel kívántak nekem mielőbbi jobbulást. Innen is nagyon köszönöm nekik, jól esett a sok kedves üzenet, és biztosan ezek is segítettek abban, hogy javuljon a közérzetem.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz