Fotó: fradi.hu

Csercseszov a Fradi paksi győzelme után: "Azt mondtam Owusunak, hogy szeretném, ha felgyorsítaná a játékunkat és fordítana" - így látták az edzők

A Ferencváros 0-1-ről felállva tudott nyerni Pakson. Mindkét csapat vezetőedzője értékelt.
Csakfoci.hu 2023. február 1., szerda 21:58
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros 0-1-ről felállva tudott nyerni Pakson. Mindkét csapat vezetőedzője értékelt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 1., szerda 21:58

Waltner Róbert (Paks): - Úgy gondolom, bátran játszottunk, de ezt is kértem a srácoktól. A védekezésben fegyelmezettek voltunk, jól néztünk ki. Sokáig tartottuk az 1-0-s előnyünket, ugyanakkor a Ferencváros megmutatta, miért is igazán jó csapat. A hibákat azonnal góllal bünteti, ezért tudnak nemzetközi szinten is kiváló eredményeket elérni. Ne felejtsük el ugyanakkor Sajbán csúsztatását sem, ahol Dibusznak bravúrral kellett védenie. Nem tudom elmarasztalni a fiúkat, mindent megtettek. Több fiatal játékosunk is pályára lépett ma. A tizenhét éves Horváth Kevin debütált, a kapuban most volt először kezdő Simon Barnabás, Vas Gábor még nem játszott belső védőként, amit nagyszerűen megoldott, Gyurkits pedig jól szállt be csereként. Mindegyikük tehetséges fiatal, építkezünk, és erre a mérkőzésre lehet, még ha vesztettünk is. Büszke vagyok a csapatra, örültem volna minimum egy döntetlennek, sajnos nem így lett. (paksifc.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - Tudtuk nagyon jól, hogy a Paks hazai pályán nagyon harcos. Tisztában voltunk vele, hogy szép és látványos focival nem nyerhetünk, fel kell vennünk a kesztyűt, és harciasnak kell lennünk. Hála Istennek ez így is lett. Kondícióban is jók vagyunk, viszont a megfelelő kvalitásunkat csak és kizárólag akkor tudjuk megmutatni, ha a helyzeteinket gólra is váltjuk. Az első félidőben domináltunk, viszont nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. 1-0 után viszont változtatnunk kellett a felállásban, örülök annak, hogy a beszálló játékosok nagyszerű teljesítményt nyújtottak. A rizikó az lenne, ha az ember úgy küldené pályára a játékosait, hogy előtte nem látta, mit tudnak, és nincs azzal tisztában, hogy a pályán mire képesek. Ilyen szempontból nem volt rizikó. 1-0 után mindenképp támadó játékosokat kellett beküldeni, hála Istennek nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Egy új játékost pályára küldeni mindig motiváló. Abena személyében is egy olyan játékosról beszélhetünk, aki hosszabb kihagyás után került pár percre a pályára a ZTE ellen. Most azt mondtam Owusunak, hogy szeretném, ha felgyorsítaná a játékunkat, és egy 1-0-s hátrány után fordítana. (fradi.hu)

Olvastad már?
NB I: A Paks közel állt a bravúrhoz, de a Fradi cseréi megnyerték a meccset a címvédőnek
Az OTP Bank Liga 4. fordulójából bepótolt mérkőzésen a Paks 1-0-ra vezetett, de a Ferencváros fordítani tudott és 3-1-re nyert.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz