Fotó: fradi.hu

Csercseszov a Fradi 15 millió eurós kiszemeltjéről: "Nincs mit mondanom" - még igazolhatnak a télen

Dudás Gábor 2023. február 3., péntek 13:20
Fotó: fradi.hu
Szerző: Dudás Gábor 2023. február 3., péntek 13:20

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov az orosz Sport-Expressznek adott interjújában beszélt a Paks elleni, hétközi bajnoki győzelemről (3-1) is.

- A Paks kellemetlen ellenfél a Ferencváros számára. Ez volt a harmadik elhalasztott mérkőzésünk még 2022-ből. Az eredménnyel és a játékkal is elégedettek vagyunk. A srácok egy pontrúgás kaptak gólt, nagyon felbosszantották magukat, de végül a javunkra fordítottuk az összecsapást. 

A tréner elárulta azt is, hogy tervei szerint mindhárom téli igazolásukat, azaz Myenty Abenát, Owusu Kwabenát és Nikolai Baden Frederiksent is nevezik majd az Európa Ligába.

- Remélem, mindhárman ott lehetnek majd, beleértve a Juventus korábbi utánpótlás-játékosát (Frederiksent - a szerk.) is, aki most csatlakozott hozzánk - mondta Csercseszov, aki arról is beszélt, hogy a Berlinbe igazolt Aissa Laidouni helyére még érkezhet valaki a hazai átigazolási időszakban.

Az itteni piac február 14-én zárul. Várjuk ki a végét.

Mi pedig sok sikert kívánunk Laidouninak a Bundesligában!

Az orosz-oszét szakember a Ferencváros 12 pontos előnye ellenére nem akar még a bajnoki címről beszélni.

- Túl sok meccs van még hátra ahhoz, hogy megnyugodjunk. Kezdjük azzal, hogy most az Újpest vár ránk - ez a legkeményebb budapesti derbi a számunkra. Aztán a Ferencvárosnak a magyar bajnokság második és harmadik helyezettjével is vannak még mérkőzései. Február 24-én pedig az Európa Liga sorsolása következik. Sok érdekes dolog vár ránk, senki sem fog pihenni.

A Ferencváros vezetőedzője, röviden kommentálta azt az információt is, mely szerint a magyar bajnok szeretné / szerette volna megszerezni a Dinamo Moszkva 15 millió euróra taksált középpályását, Arsen Zakharyant. Aki nem keverendő össze a Paks ellen is betaláló norvég Zachariassennel...

- Zakharyant a mi edzői stábunk hívta be először az orosz válogatottba, így jól emlékszünk rá, és nem fogjuk összekeverni senkivel (nevet). Zakharyan egy tehetséges Dinamo- és orosz válogatott játékos, aki remek kilátásokkal rendelkezik a jövőre nézve. A norvég Zachariassen pedig a Ferencváros egyik vezéregyénisége: gólt lő és asszisztokat ad - mondta Csercseszov, viszont amikor az újságíró "komolyabb" választ kért tőle Zakharyan ügyében, csak ennyit válaszolt:

Nincs mit mondanom ebben a témában.

Olvastad már?
Kecskeméti titkok nyomában: Ha kell, pályát vonalaz és kispadot szerel az ügyvezető, de ma is a bennmaradásban hisz - interjú
Meglepték a teljes mezőnyt a nem szokványos játékospolitikájukkal és főleg azzal, hogy újoncként jelenleg második helyen állnak az NB I-ben. Pedig a legalacsonyabb költségvetéssel rendelkeznek, a legolcsóbb kerettel és mindenki biztos volt benne, hogy kiesnek. Ráadásul a legkisebb apparátussal működnek, ezért sokkal többet és jobban kell dolgozniuk, mint a vetélytársaknak. Dr. Filus Andor, az újonc Kecskemét ügyvezetője mondja el, milyen nehézségeket kellett leküzdeniük, míg eljutottak az NB I-be.  A nyarakat a stadionban tölti, a bajnoki rajt előtt már alig alszik, a meccs napján összerakja a kispadot, de előfordul, hogy pályát vonalaz. Interjú a kecskeméti titokról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz