Fotó: si.com

Sajtóhír: A Fradi és a Chelsea is ugyanazt a 15 millió eurós tehetséget szemelte ki - a részletek

Orosz sajtóhírek szerint a Fradi is érdeklődött a Chelsea-vel is szóba hozott Arsen Zakharyan iránt. Honlapunk úgy értesült, valóban téma volt a középpályás az NB I-es csapatnál, de már nem az.
Nyikes Zoltán 2023. január 31., kedd 14:18
Fotó: si.com
Orosz sajtóhírek szerint a Fradi is érdeklődött a Chelsea-vel is szóba hozott Arsen Zakharyan iránt. Honlapunk úgy értesült, valóban téma volt a középpályás az NB I-es csapatnál, de már nem az.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 31., kedd 14:18

Az euro-football.ru beszámolója szerint a Ferencváros érdeklődik a Dinamo Moszkva egyik legnagyobb csillaga, Arsen Zakharyan iránt. A portál azt írja, hogy a magyar együttes sportigazgatója, Hajnal Tamás már fel is vette a kapcsolatot a 19 éves középpályás ügynökével.

Egy másik orosz forrás szerint a Fradi kölcsönben szerezné meg a Transfermarkt által 15 millió euróra becsült játékost, akire a szezon végén vételi opciója is lenne.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Zakharyan megszerzése valóban téma volt a Fradinál, de már nincs képben, nem aktuális az ügye.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb orosz tehetségnek tartott játékost a Chelsea-vel is szóba hozták a januári átigazolási időszakban, többek között az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is arról írt, hogy Zakharyan képben volt a londoniaknál.

Olvastad már?
Fradi: Juventusban is megfordult támadó lehet a következő nagy fogás - így áll a helyzete
A külföldi sajtóhírekhez hasonlóan a csakfoci.hu is úgy tudja, hogy a Fradi nagy eséllyel kölcsönveszi a Vitesse-től Nikolai Baden Frederiksent.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz