Fotó: kisvardafc.hu

Busai a hatéves eltiltás miatt sem hagyja abba, hanem külföldre igazol - ez a csapat dobott neki mentőövet

Ugyan itthon hatéves eltiltással sújtották Busai Attilát, légiósként azonban folytatja a középpályás, aki az osztrák hatodosztályba igazolt.
Csakfoci.hu 2023. július 29., szombat 14:46
Fotó: kisvardafc.hu
Ugyan itthon hatéves eltiltással sújtották Busai Attilát, légiósként azonban folytatja a középpályás, aki az osztrák hatodosztályba igazolt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 29., szombat 14:46

Áprilisban honlapunk is részletesen beszámolt Busai Attila ügyéről, mint ismert, a BKV Előre játékosa, 2023. április 25. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől hat évre szóló eltiltást kapott, amiért "a BKV Előre-Kisvárda II mérkőzés 75. percben történt kiállítását követően a pályán, majd a mérkőzés lefújása után a pályán és az öltöző felé vezető úton is rátámadt a mérkőzés játékvezetőjére, akit lefejelt és ököllel is megütött."

A csakfoci.hu akkori cikkében már előre jeleztük azt a lehetséges forgatókönyvet, ami most is meg is valósult, mint akkor írtuk, "a büntetés a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett versenyekre vonatkozik, adott esetben tehát külföldi klubokban pályára léphetne Busai, amennyiben szerződtetnék." Ez a verzió nyárra biztossá is vált.

A ponyvelegeny.blog.hu szúrta ki ugyanis, hogy az MLSZ adatbankjában szerepel Busai kapcsán egy friss átigazolás, ami szerint a 34 éves futballista az osztrák hatodosztályban szereplő Kirchschlag együtteséhez szerződött.

Olvastad már?
Légiósok: Sallai túl drága a Serie A-csapatnak, de még nem mondtak le róla - már a hétvégén eldőlhet a sorsa
Megy az alkudozás a Freiburg magyar szélsőjéről - a Bologna legújabb ajánlatára a hétvégén érkezhet válasz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz