Fotó: PxHere

Brutális büntetések a félbeszakadt magyar bajnoki után: 12 játékost öt, egy edzőt hat évre tiltottak el - részletek

Ki is zárták a botrányt okozó Testvérek csapatát a dunaújvárosi kispályás bajnokságból.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 28., csütörtök 17:20
Fotó: PxHere
Ki is zárták a botrányt okozó Testvérek csapatát a dunaújvárosi kispályás bajnokságból.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 28., csütörtök 17:20

Brutális büntetést szabott ki a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Vármegyei Igazgatóság Versenybizottsága, a DLSZ Alapszakasz Diablo Csoport 2. fordulójában megrendezett és a 44. percben tömegverekedés miatt félbeszakadt Szöglet FC–Testvérek találkozót követően.

A határozatból kiderült, hogy a bajnokság zavartalan lebonyolítása érdekében a botrányt okozó Testvérek csapatát a 2023/2024 DLSZ Bajnokság további küzdelmeiből kizárták, továbbá a Testvérek csapatának játékosait: Dankó József, Dankó Renátó Attila, Dankó Antal, Dankó Martin Csaba, Dankó Mihály, Dankó Attila, Horváth Miklós Tibor, Dankó Patrik, Dankó Alex, Dankó Lajos Martin, Dankó József Patrik, Dankó Tamás – a Fegyelmi Szabályzat 9.§. (1) d.) pont alapján – öt évre, 2028. szeptember 19-ig minden labdarúgóként végzett tevékenységtől eltiltották.

Az is eldőlt, hogy a Testvérek csapatának vezetőjét, id. Dankó Antalt hat évre, 2029. szeptember 19-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották.

Olvastad már?
Vérző és évekre eltiltott játékosok, a rendőrség adott tájékoztatást a botrányos magyar focimeccsről - itt vannak a részletek
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy férfit kórházba szállítottak a félbeszakadt dunaújvárosi mérkőzésről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz