Fotó: paksifc.hu

Bognár György fia távozik Paksról, vezetőedző lesz - hivatalos

Nyártól az NB III-as Budaörs irányításáért felel majd a Paks távozó másodedzője, ifj. Bognár György.
Póczik Dávid 2023. május 24., szerda 15:59
Fotó: paksifc.hu
Nyártól az NB III-as Budaörs irányításáért felel majd a Paks távozó másodedzője, ifj. Bognár György.
Szerző: Póczik Dávid 2023. május 24., szerda 15:59

A szezon végén távozik az NB I-ben szereplő Paksi FC kispadjáról az együttes másodedzője, ifj. Bognár György, aki vezetőedzőként az NB III-as Budaörs együttesénél folytatja pályafutását - adta hírül a paksifc.hu.

Bognár György vezetőedző fia összesen 76 mérkőzésen segítette a paksi szakmai stáb munkáját, most pedig ahhoz a Budaörshöz csatlakozik, amely a kilencedik helyen zárta a szezont az NB III Nyugati csoportjában.

- Nagyon jól éreztem magam Pakson, és mikor az idén apuval visszatértünk, egyúttal haza is jöttünk. Már az első etapban kiválóan alakult a paksi életem, majd a jelenlegi szezonban is mindenki barátként fogadott a klubháztól a városig. Igazán megszerettem Paksot és a város futballközegét, nagyszerű hely. Előbb-utóbb azonban szerettem volna a saját lábamra állni, vezetőedzőként dolgozni, most adódott egy lehetőség, és úgy éreztem, élnem kell vele. Életem másik meghatározó helye Budaörs, ahol korábban fociztam és másodedzőként is dolgoztam már az NBII-ben. Természetesen a jövőben is figyelemmel követem és szurkolok a Paksnak, és, ha időm engedi, meccseket is fogok látogatni, ez nem kérdés. Az utolsó, zalaegerszegi mérkőzésünk után búcsúzom a csapattól, de két dolgot remélek, hogy nem örökre, továbbá, hogy úgy alakulnak majd a dolgok, hogy végül mi leszünk a bronzérmesek. Végül ezúton is szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy támogatták a váltásom és a karrierépítésem - fogalmazott a távozó másodedző.

Olvastad már?
A szezon legérthetetlenebb edzőváltása: Az ETO azt csinálta az NB II-ben, amit a Vidi az NB I-ben
Kevesen értették, hogy a fiatalokra építő, az NB II-ben 8. helyen álló ETO-nál miért volt szükség szezon közben edzőváltásra. Az idény végén a számok azt mutatják, hogy ami elsőre minimum furcsának tűnt, arról most kiderült, hogy komoly szakmai hiba volt.  
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
A Bundesliga magyarjai a PL-ben?
A német Kickert vezető Jörg Jakob szerint két, Bundesligában játszó honfitársunk is az angol élvonalba szerződhet a nyári átigazolási időszakban.
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Tovább az összes átigazoláshoz