Fotó: dvsc.hu

Bognár György a bírót és a VAR-t kritizálta az elveszített bajnoki után: "Úgy alakítjuk a szabályokat most már, ahogy jólesik"

Nem volt túl boldog a Paks mestere a DVSC elleni, 1-0-ra elveszített bajnoki után, szerinte furcsak ítéletek is születtek Debrecenben.
Csakfoci.hu 2023. november 13., hétfő 9:03
Fotó: dvsc.hu
Nem volt túl boldog a Paks mestere a DVSC elleni, 1-0-ra elveszített bajnoki után, szerinte furcsak ítéletek is születtek Debrecenben.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 13., hétfő 9:03

Ahogy arról beszámoltunk, Vajda Botond góljával győzte le 1-0-ra a DVSC a Paksot az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómeccsén, véget vetve Bognár György csapata nyolc meccs óta tartó bajnoki veretlenségének.

A tolnaiak trénere szerint nem érdemelt csapata vereséget, amihez néhány furcsak ítélet is hozzájárult.

- Egyáltalán nem érzem azt, hogy vereséget kellett volna ezzel a meccsen szenvednünk. Szerintem végig partiban voltunk, jól játszottunk.

Furcsa ítéletek voltak ma a meccsen, persze nyilván a VAR tisztábban látja mindig, de leshelyzetnél még nem hívtak ki soha bírót, hogy megnézze a monitort. És akkor még mondják is, hogy 11-es, csak éppen les... Azt mondják, ez a protokoll, hát ilyen nincsen! Úgy alakítjuk a szabályokat, most már, ahogy jólesik. Tehát furcsa volt ilyen szempontból ez a meccs, de nyilván ennél reálisabban is lehet értékelni.

Voltak lehetőségeink elég jól játszottunk szerintem, de a Debrecen is jó volt egyébként. A végén egy párszor megkontráztak minket, mert akkor már azért kinyílt a védekezésünk, két belső védőre váltottunk, mindent egy lapra tettünk föl, és akkor volt két-három veszélyes ellentámadásaa az ellenfélnek. De ha erre nem kényszerülünk rá, akkor szerintem a döntetlen maximálisan benne volt ebben a meccsben - fogalmazott az M4 Sport kamerája előtt a tréner Rúsz Márton játékvezető és csapata munkáját is említve.

Bár Bognár konkrétan nem említette, melyik esettel volt leginkább problémája, de alighanem arra a szituációra gondolt, amikor a 63. percben büntetőhöz juthatott volna csapata. Windeckert lökte fel Lagator a 16-oson belül, de a hosszas VAR-vizsgálatot követően kiderült, hogy a paksi középpályás már lesen volt, amikor a fault történt, így a vendégek 11-ese helyett a debreceniek jöhettek szabadrúgással.

Olvastad már?
Stankovic: "Lisztes lenyűgöző játékos, de nem azt kaptam tőle, amit elvártam" - így látták az edzők
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Kisvárdán, a Groupama Arénában, illetve Debrecenben. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz