Fotó: paksifc.hu

Böde így reagált arra, hogy folytatja-e: "Lelkileg most kicsit meg vagyok rogyva"

A paksiak csatára a ZTE elleni döntetlent követően a jövője kapcsán is nyilatkozott.
Budai László 2023. május 27., szombat 9:37
Fotó: paksifc.hu
A paksiak csatára a ZTE elleni döntetlent követően a jövője kapcsán is nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2023. május 27., szombat 9:37

A Paks csak 1-1-es döntetlent játszott Zalaegerszegen az utolsó fordulóban, így nem maradt esélye arra, hogy elérje a harmadik, nemzetközi kupaindulást jelentő helyet. Erről, az utolsó fordulók rossz formájáról és jövőjéről is beszélt az együttes rutinos támadója, Böde Dániel.

- Sajnáljuk. Nem is ezt az egy mérkőzést, hanem az utolsó négyet (ezeken csak két pontot szereztek - a szerk.). Szépen elrontottuk, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ennél jobban nem lehet elrontani. Rosszul játszottunk ma is, ez a legfőbb oka a döntetlennek, nagyon rossz beadásaink voltak, utánpótlásban nem lehet olyan hibákat elkövetni, mint amiket folyamatosan elkövetünk. Teljesen szétestünk a végére - nyilatkozta az M4 Sportnak, majd az esetleges folytatásról is beszélt.

Nem tudom még, le kell ülni, meg kell beszélni, hogyan tovább. Majd meglátjuk. Lelkileg most meg vagyok rogyva egy kicsit, fizikális részét meg nyáron meg kell csinálni.

Olvastad már?
Bognár György kijelentése után alighanem egyértelművé vált, marad-e az NB I-ben a leendő gólkirály
A paksi vezetőedző azt mondta, nem kockáztatja a gólvágó játékát, hiszen a klub jövő évi költségvetése az ő eladásából fog összejönni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz