Fotó: paksifc.hu

Bognár György kijelentése után alighanem egyértelművé vált, marad-e az NB I-ben a leendő gólkirály

A paksi vezetőedző azt mondta, nem kockáztatja a gólvágó játékát, hiszen a klub jövő évi költségvetése az ő eladásából fog összejönni.
Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 20:25
Fotó: paksifc.hu
A paksi vezetőedző azt mondta, nem kockáztatja a gólvágó játékát, hiszen a klub jövő évi költségvetése az ő eladásából fog összejönni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 20:25

A 33. forduló pénteki játéknapjának második meccsén a Zalaegerszegi TE FC fogadta a még harmadik helyre is esélyes Paksi FC-t, amelynél meglepetésre csak a kispadon kapott helyet Varga Barnabás, aki a forduló zárómérkőzését követően hivatalosan is a 2022/23-as kiírás gólkirálya lesz 26 találattal.

A mérkőzést felvezető interjúban a tolnaiak vezetőedzője, Bognár György elárulta, miért döntött így, nyilatkozatával pedig alighanem egyértelművé tette, hogy Varga minden bizonnyal a szezon végén távozik Paksról.

– Így a szezon végén a gólkirályi címe már megvan, nem kockáztatnám most most már a sérülését, köztudott, hogy a jövő évi költségvetésünk belőle lesz – utalt az M4 Sportnak Bognár arra, hogy a Paks nagy eséllyel eladja Vargát.

Olvastad már?
Fradi: Távozhat a 4-szeres bajnok, magyar válogatott középpályás 
Bár a felek még tárgyalnak egymással, jelen állás szerint Vécsei Bálint nagy valószínűséggel elhagyja a zöld-fehéreket. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz