Beárazta klubja a magyar foci egyik legnagyobb reménységét, ennyiért viheti a Premier League-kérő - sajtóhír

Angliai hírek szerint magyar szinten kiemelkedő összeget is elkérhet holland csapata a több országba is csábított Kerkez Milosért. 
Csakfoci.hu 2023. január 8., vasárnap 18:40
Angliai hírek szerint magyar szinten kiemelkedő összeget is elkérhet holland csapata a több országba is csábított Kerkez Milosért. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 8., vasárnap 18:40

Az utóbbi hetekben többször is beszámoltunk arról, hogy jelentős érdeklődés mutatkozik a holland Az Alkmaar magyar válogatott balhátvédjéért, Kerkez Milosért. A remek őszi idényt futott 19 éves futballista kapcsán a spanyol Atlético Madrid, az olasz Lazio, az angol Bournemouth és Leicester City, a francia OGC Nice és a portugál Benfica nevét is emlegette már a külföldi sajtó.

Az angliai talkSport ezúttal az angol Leeds Unitedet emlegeti komoly kérőként és azt is tudni véli, hogy a holland csapat 15 millió fontért (mintegy 6,7 milliárd forintért) lenne csak hajlandó megválni Kerkeztől. A szigetországi fociportál beszámolója szerint a Leeds még ebben a hónapban szeretné leigazolni a magyar balbekket

Megjegyzik, hogy a Leeds számára a védelem stabilitása volt a legnagyobb gond ebben a szezonban - erről árulkodik, hogy 17 Premier League-mérkőzésen 31 gólt kapott a gárda. Jesse Marsch menedzsernek és csapatának ebben a tekintetkben nagyot kellene javulnia az idény második felére, ha el akarja kerülni a kiesést.

"Eközben a magyar balhátvéd az AZ Alkmaarban kiemelkedő teljesítményt nyújtott idáig ebben a szezonban, és minden sorozatot figyelembe három gólt és hat asszisztot jegyez már" - méltatják Kerkezt, aki "amellett, hogy megbízható védő, előrefelé is hasonlóképp hatékony, és új dimenziót adhat a Leeds támadójátékának."

"Marschnak mindenképpen jól jönne egy született hátvéd az oldalán, és a 19 éves játékosban megvan a potenciál, hogy a Leeds kulcsjátékosává fejlődjön. A 15 millió fontos kikiáltási ár is igen kedvezőnek bizonyulhat, ha a fiatal játékosnak sikerül gyorsan alkalmazkodnia a Premier League-hez" - írják. "A Premier League-be történő költözés lehetősége pedig vonzó ajánlat lehet a játékos számára, nagy előrelépést jelentene a karrierjében, hiszen itt magasabb szinten mutathatja meg a benne rejlő lehetőségeket, és az angol élvonalbeli támadók ellen játszva csak felgyorsulhatna a fejlődése" - teszik hozzá.

Olvastad már?
Légiósok: Hússzoros bajnokcsapattal hozták kapcsolatba Kleinheislert - sajtóhír
Görög lapértesülések szerint az Eszéktől nagy eséllyel távozó Kleinheisler László iránt a Panathinaikos is érdeklődik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz